mlatko Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Endiju fali ovaj i AO? znaci pritisak je ogroman da prestigne Noleta. puci ce u 4om setu. 7-6, 7-6, 1-6, 6-1 Link to comment
189- Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 andy ako pobedi danas, pre ce imati sansu da kompletira slamove od novaka. Link to comment
hefaca Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Nije lako. Danas svi igraju tenis. A i lopta je okrugla. Pride mala i brza. Ipak je Novak 1 covek... Link to comment
Drug Chabor Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Olga Danilović osvojila Rolan Garos u dublu. Link to comment
Timmy Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 Bravo Olga Te protiv kojih je igrala su u samom vrhu juniorskog tenisa. Al će mala da ih sve cepa za koju godinu :) Link to comment
karambol Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Dobar dan za ,,ić'' Danilović, Mladenović, Đoković Link to comment
Timmy Posted June 5, 2016 Author Share Posted June 5, 2016 Između Novaka i Endija će u trci posle finala biti ili 3200 ili 1600 poena razlike.. Usuđujem se reći da bi tih 3200 bili nedostižni do kraja godine. Mada Marej igra fenomenalno i nikad ni blizu ovako kvalitetno. Svi kažu da je popravio igru na šljaci. Ja mislim da je podigao generalno dosta svoj nivo igre i da se to samo vidi na šljaci jer su jednostavno ti turniri sada po rasporedu. Pa i zbog te potencijalne pretnje za prvo mesto valjalo bi da ga Novak danas dobije i to prenebregne. Al sve u svemu serem. Ako Novak izađe kakav treba, a hoće, pobednik neće biti upitan. Link to comment
harper lee Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Između Novaka i Endija će u trci posle finala biti ili 3200 ili 1600 poena razlike.. Usuđujem se reći da bi tih 3200 bili nedostižni do kraja godine. Mada Marej igra fenomenalno i nikad ni blizu ovako kvalitetno. Svi kažu da je popravio igru na šljaci. Ja mislim da je podigao generalno dosta svoj nivo igre i da se to samo vidi na šljaci jer su jednostavno ti turniri sada po rasporedu. Pa i zbog te potencijalne pretnje za prvo mesto valjalo bi da ga Novak danas dobije i to prenebregne. Al sve u svemu serem. Ako Novak izađe kakav treba, a hoće, pobednik neće biti upitan. Da je bilo koji drugi turnir u pitanju rekao bih 3:0 ili 3:1 za Novaka, prva dva seta gusta a onda voznja do kraja. Ovako ne znam kako ce Novakova glava fercerati kako se mec bude blizio razresenju. Link to comment
freakns Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 jos malo pa krecemo... ja sam spreman, nadam se da je i Novak :D sve je do glave, ali nesto mi se javlja da ce Novak izaci all out, spreman kao nikada :) Link to comment
aram Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 (edited) jel frkica? a? ja se usro :D a necu moci ni da gledam... :( Edited June 5, 2016 by aram Link to comment
Milošica Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 (edited) Iskreno,dugo nisam bio ovakav optimista pred finale. :) Edited June 5, 2016 by Milošica Link to comment
Frank Pembleton Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Ja obavljam bejbisitovanje starijih članova porodice i zato ću da moljakam za rezultat, ne zamerite... ....shit has hit the fan... Link to comment
aram Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Ja obavljam bejbisitovanje starijih članova porodice i zato ću da moljakam za rezultat, ne zamerite... ....shit has hit the fan... pa da pocnemo - 0:0 Link to comment
harper lee Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Endi ce da pusti danas a onda ce Novak da mu vrati i da ga pusti u Australiji. Link to comment
karambol Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Endi ce da pusti danas a onda ce Novak da mu vrati i da ga pusti u Australiji. Pošteno Link to comment
Recommended Posts