Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Endiju fali ovaj i AO? znaci pritisak je ogroman da prestigne Noleta. puci ce u 4om setu. 7-6, 7-6, 1-6, 6-1

andy ako pobedi danas, pre ce imati sansu da kompletira slamove od novaka.

Nije lako. Danas svi igraju tenis. A i lopta je okrugla. Pride mala i brza. Ipak je Novak 1 covek...

Olga Danilović osvojila Rolan Garos u dublu.

• Author

Bravo Olga :Hail: Te protiv kojih je igrala su u samom vrhu juniorskog tenisa. Al će mala da ih sve cepa za koju godinu :)

Dobar dan za ,,ić''

Danilović, Mladenović, Đoković

• Author

Između Novaka i Endija će u trci posle finala biti ili 3200 ili 1600 poena razlike.. Usuđujem se reći da bi tih 3200 bili nedostižni do kraja godine. Mada Marej igra fenomenalno i nikad ni blizu ovako kvalitetno. Svi kažu da je popravio igru na šljaci. Ja mislim da je podigao generalno dosta svoj nivo igre i da se to samo vidi na šljaci jer su jednostavno ti turniri sada po rasporedu. Pa i zbog te potencijalne pretnje za prvo mesto valjalo bi da ga Novak danas dobije i to prenebregne.

Al sve u svemu serem. Ako Novak izađe kakav treba, a hoće, pobednik neće biti upitan.

Između Novaka i Endija će u trci posle finala biti ili 3200 ili 1600 poena razlike.. Usuđujem se reći da bi tih 3200 bili nedostižni do kraja godine. Mada Marej igra fenomenalno i nikad ni blizu ovako kvalitetno. Svi kažu da je popravio igru na šljaci. Ja mislim da je podigao generalno dosta svoj nivo igre i da se to samo vidi na šljaci jer su jednostavno ti turniri sada po rasporedu. Pa i zbog te potencijalne pretnje za prvo mesto valjalo bi da ga Novak danas dobije i to prenebregne.

Al sve u svemu serem. Ako Novak izađe kakav treba, a hoće, pobednik neće biti upitan.

Da je bilo koji drugi turnir u pitanju rekao bih 3:0 ili 3:1 za Novaka, prva dva seta gusta a onda voznja do kraja. Ovako ne znam kako ce Novakova glava fercerati kako se mec bude blizio razresenju.

jos malo pa krecemo... ja sam spreman, nadam se da je i Novak :D

sve je do glave, ali nesto mi se javlja da ce Novak izaci all out, spreman kao nikada :)

jel frkica? a?

ja se usro :D

a necu moci ni da gledam... :(

Edited by aram

Iskreno,dugo nisam bio ovakav optimista pred finale. :)

Edited by Milošica

Ja obavljam bejbisitovanje starijih članova porodice i zato ću da moljakam za rezultat, ne zamerite...

....shit has hit the fan...

Ja obavljam bejbisitovanje starijih članova porodice i zato ću da moljakam za rezultat, ne zamerite...

....shit has hit the fan...

pa da pocnemo - 0:0 :lol:

Endi ce da pusti danas a onda ce Novak da mu vrati i da ga pusti u Australiji. :fantom:

Endi ce da pusti danas a onda ce Novak da mu vrati i da ga pusti u Australiji. :fantom:

Pošteno