Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

srecom te vetar uopste na novaka ne utice :D

Na Berdića™ bi trebalo još više da utiče

Tako nekako :D 

• Author

Kecmanovic imao brejk loptu za 4:3 u drugom, nije je iskoristio i onda izgubio brzo 4 gema, od kojih i prvi gem u trecem na svoj servis.. Jbga, ipak je ovaj drugi mnogo iskusniji. edit: i opet propustio brejk loptu i izgubio gem.

Edited by Timmy

Ne pada kisa ali duva vjetar. 

al' si izabrao gde da zivis  :fantom:

• Author

Da, stvarno. Jadan borris  :(

Edited by Timmy

:( , hocu u Spaniju/Italiju

Pih...zamisli da u tom slučaju navijaš za Žabare ili Špance na EP, pored onakvih majstora u plavom dresu Galskih Petlova. 

Sada bih likovao na Premier League topicu kako smo mi osvojili sve u evropi, a ovako navijam za raspali PSG :(

• Author

Sad naletim slucajno, nisam znao, Tim i Zverev su igrali zajedno dubl sad u Bukurestu, kao i jednom pre godinu i po u Becu.  Potencijalno veliko rivalstvo, a izgleda se druze i imaju dobar odnos cim igraju zajedno dubl.

Tim je dobar prijatelj sa novim Djokovicem™, Goffin.

• Author

Berdih pobedio u bacanju novčića. Pošteno, nek se svi nečem raduju.

• Author

Tim je dobar prijatelj sa novim Djokovicem™, Goffin.

Malo trolujemo dok ne pocne. Kad sam bio u Sarajevu pricao mi neki Albanac vlasnik pekare koji zna Džumhurovu porodicu i njega licno da je Novak mnogo ucinio do sada za malog. Doveo ga u BG da zivi, dao mu trenera i bukvalno mu je mentor. Kaze mali i svi njegovi mnogo zahvalni Novaku.

11°

• Author

Izgubio Kecmanovic. Jbga, nije iskoristio poslednjih 5-6 BP. Al dobro, uspej i ova osmina za njega za sad. Isto kao i Olgino drugo kolo.

scenario da stanko jr.i stanko pobede je iz novakovog ugla sasvim ok.