Time Crisis Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 srecom te vetar uopste na novaka ne utice :D Na Berdića bi trebalo još više da utiče
Timmy Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 (edited) Kecmanovic imao brejk loptu za 4:3 u drugom, nije je iskoristio i onda izgubio brzo 4 gema, od kojih i prvi gem u trecem na svoj servis.. Jbga, ipak je ovaj drugi mnogo iskusniji. edit: i opet propustio brejk loptu i izgubio gem. Edited June 2, 2016 by Timmy
Lancia Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Ne pada kisa ali duva vjetar. al' si izabrao gde da zivis
Timmy Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 (edited) Da, stvarno. Jadan borris :( Edited June 2, 2016 by Timmy
Jean-Luc Picard Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Pih...zamisli da u tom slučaju navijaš za Žabare ili Špance na EP, pored onakvih majstora u plavom dresu Galskih Petlova.
borris_ Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Sada bih likovao na Premier League topicu kako smo mi osvojili sve u evropi, a ovako navijam za raspali PSG :(
Timmy Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Sad naletim slucajno, nisam znao, Tim i Zverev su igrali zajedno dubl sad u Bukurestu, kao i jednom pre godinu i po u Becu. Potencijalno veliko rivalstvo, a izgleda se druze i imaju dobar odnos cim igraju zajedno dubl.
Timmy Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Berdih pobedio u bacanju novčića. Pošteno, nek se svi nečem raduju.
Timmy Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Tim je dobar prijatelj sa novim Djokovicem, Goffin. Malo trolujemo dok ne pocne. Kad sam bio u Sarajevu pricao mi neki Albanac vlasnik pekare koji zna Džumhurovu porodicu i njega licno da je Novak mnogo ucinio do sada za malog. Doveo ga u BG da zivi, dao mu trenera i bukvalno mu je mentor. Kaze mali i svi njegovi mnogo zahvalni Novaku.
Timmy Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Izgubio Kecmanovic. Jbga, nije iskoristio poslednjih 5-6 BP. Al dobro, uspej i ova osmina za njega za sad. Isto kao i Olgino drugo kolo.
Ros Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 scenario da stanko jr.i stanko pobede je iz novakovog ugla sasvim ok.
Recommended Posts