Lancia Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Kisa ne pada (a padale je preko noci) ali je hladno i tmurno. Je suis fatigué de ce temps. ko stvoreno za medeni mesec. oce li stati to skoro, Borrise?
mlatko Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Kazu norveski bogovi da ce da sipi kisica do kasno popodne, verovatno je da ce se igrati, ali u dosta losim uslovima.meni ne govore nista :( samo ovo: Det har oppstått en feil ...poslato sa prinudnog...
goofs Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 A pa to znaci da si feilovao u oppstattu, jasno... :D Ne znam, meni radi po svim browserima i uredjajima, yr.no sajt je u pitanju.
borris_ Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Danas i sutra bice isto vrijeme. Mozda se za vikend poboljsa.
mlatko Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 (edited) morao sam da upisem rucno (sic!) ime grada http://www.yr.no/sted/Frankrike/%C3%8Ele-de-France/Paris/meteogram.png ...poslato sa prinudnog... Edited June 2, 2016 by mlatko
Malvo Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Pada li ili ne pada? I da li je ovo najgluplji RG u novijoj istoriji?
Mil@n Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Pada li ili ne pada? I da li je ovo najgluplji RG u novijoj istoriji? Ne RG već verovatno GS uopšte...
Čutura Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 acc kaze oblacno bez kise od jedan pa do uvece, dabobda pogodili
Malvo Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Ali prodje gotovo ceo turnir, evo ide sama zavrsnica, a ne znam da li je bio neki super mec. Doduse, nisam mnogo ni ispratio prenosa, no ne vidim da sam nesto propustio. Izmedju Zvereva i Tima bilo super, posebno prva dva seta, hajde i Nisikori-Verdasko, ovo ostalo u najboljem slucaju iznadprosecno... Ferer vulva se juce spektakularno samoubio protiv tek nesto manje vulve Berdiha, hajde Vinolas je napravio fino iznenadjenje protiv Raonica u cudnijim uslovima za igru, Nisikori protiv Gaskea izgledao kao u bunilu, Riri dva dobra seta, pa potpuni raspad protiv pirgavog... Nista. Poslednja tri meca makar obecavaju, valjda ce Tim dobiti belgijsku vulvu, pa da gledamo fino puskaranje protiv Noloa.
Timmy Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Dublovi i juniori igraju normalno.. Inace, Kecmanovic dobio juce i prosao u trece kolo. Danilovicka ocekivano izgubila, ali 6:3 6:3 pokazuje da je vec blizu najboljih juniorki
urkozamanje Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Koja bi bila fora da ovo djovak uzme.. kakve bi tu sve stilske figure isplivale, i kakav bi goat i sampion izronio iz "krvavo" crvenog blata roland garosa.
Timmy Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 (edited) Evo ga Kecman sad igra. Dobio prvi set protiv lika koji je 400 (Kecmanovic 883.) U drugom 3:3. Ajmo mali :) Edited June 2, 2016 by Timmy
Jean-Luc Picard Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Ne pada kisa ali duva vjetar. U principu, kad je vetar, trebalo bi da mnogo manje odgovara igračima koji igraju ravnije i agresivnije, a to je u ovom slučaju Berdih.
Recommended Posts