Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 2. 6. 2016. at 8:34, borris_ said:

Kisa ne pada (a padale je preko noci) ali je hladno i tmurno.

Je suis fatigué de ce temps.

15196422.jpg

15196438.jpg

ko stvoreno za medeni mesec.

oce li stati to skoro, Borrise?

On 2. 6. 2016. at 8:41, goofs said:

Kazu norveski bogovi da ce da sipi kisica do kasno popodne, verovatno je da ce se igrati, ali u dosta losim uslovima.

meni ne govore nista :( samo ovo: Det har oppstått en feil

...poslato sa prinudnog...

A pa to znaci da si feilovao u oppstattu, jasno...

:D 

Ne znam, meni radi po svim browserima i uredjajima, yr.no sajt je u pitanju.

Danas i sutra bice isto vrijeme. Mozda se za vikend poboljsa.

Pada li ili ne pada? I da li je ovo najgluplji RG u novijoj istoriji™?

On 2. 6. 2016. at 9:47, Malvo said:

Pada li ili ne pada? I da li je ovo najgluplji RG u novijoj istoriji™?

Ne RG već verovatno GS uopšte...

acc kaze oblacno bez kise od jedan pa do uvece, dabobda pogodili

Ali prodje gotovo ceo turnir, evo ide sama zavrsnica, a ne znam da li je bio neki super mec. Doduse, nisam mnogo ni ispratio prenosa, no ne vidim da sam nesto propustio. Izmedju Zvereva i Tima bilo super, posebno prva dva seta, hajde i Nisikori-Verdasko, ovo ostalo u najboljem slucaju iznadprosecno... Ferer vulva se juce spektakularno samoubio protiv tek nesto manje vulve Berdiha, hajde Vinolas je napravio fino iznenadjenje protiv Raonica u cudnijim uslovima za igru, Nisikori protiv Gaskea izgledao kao u bunilu, Riri™ dva dobra seta, pa potpuni raspad protiv pirgavog... Nista.

Poslednja tri meca makar obecavaju, valjda ce Tim dobiti belgijsku vulvu, pa da gledamo fino puskaranje protiv Noloa.

• Author

Dublovi i juniori igraju normalno.. Inace, Kecmanovic dobio juce i prosao u trece kolo. Danilovicka ocekivano izgubila, ali 6:3 6:3 pokazuje da je vec blizu najboljih juniorki

Koja bi bila fora da ovo djovak uzme.. kakve bi tu sve stilske figure isplivale, i kakav bi goat i sampion izronio iz "krvavo" crvenog blata roland garosa.

Ne pada kisa ali duva vjetar. 

• Author

Evo ga Kecman sad igra. Dobio prvi set protiv lika koji je 400 (Kecmanovic 883.) U drugom 3:3. Ajmo mali :)

Edited by Timmy

On 2. 6. 2016. at 10:14, borris_ said:

Ne pada kisa ali duva vjetar. 

U principu, kad je vetar, trebalo bi da mnogo manje odgovara igračima koji igraju ravnije i agresivnije, a to je u ovom slučaju Berdih.