Malvo Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Borise, da li cete danas da se podavite ili se igra? Trece nema.
borris_ Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Izgleda da je padala kisa citavu noc, sve je mokro ali ne pada vise. Ako ostane ovako, a najavili su da ce ostati, igrace se.
Jozef K. Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Naravno da ne. Nadal je igrač čijoj igri najmanje prija vlaga, natopljena šljaka i loptice i spori uslovi. Više puta dokazano na praktičnim primerima tokom njegove karijere. Vrlo je lako i objasniti zašto je to tako ali me mrzi.Da, zbog njegovog spina. Prebacio sam.
borris_ Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Opet kisa. Mala ali dosadna. Mokro govno kako bi rekao bosanac.
Djuro Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Biće skandal ako bude ovako kako je Timmy napisao. Može li onda da uputi žalbu ili tako nešto? sto da se zali, sto igra jedan mec dnevno? cccc, opasno smo se razmazili...
Ayatollah Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Pa, jebote, ovi organizatori RG su ozbiljni kreteni. Umesto da rasporede igrače iz glavnog žreba da igraju paralelno po ostalim terenima, kako bi se postigla kakva-takva ujednačenost termina i izbegla situacija da pojedini igraju tri meča u tri dana, njima se na terenima 4 i 5 trenutno igra PRVO KOLO JUNIORSKOG TURNIRA, dok se Đoković, Berdih, Gofan i ostali hlade, i čekaju Serenu, Venus i ostale na glavnim terenima. Kakvi su to bolidi, ja nemam reči.
Jean-Luc Picard Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Sreća u svoj ovoj situaciji je da Serena ovo baš muški odrađuje. Jadni ovi što moraju čekati Putincevu i Suarez Navaro da završe.
keitel Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Ista je bila priča sinoć, ne, ne mogu Serena, Đoković i Marej da igraju u isto vrijeme. Ovde kao da se previđa da su ljudi platili ulaznice da gledaju najbolje igrače, a ne juniore.
Timmy Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Danas igraju i nasi juniori. Olga igra sa 300 i nekom igracicom na listi, bivsa juniorska No1. Odlicna provera za nju, ali mislim da jos nije na tom nivou, Nadam se da ce me demnatovati. Kecmanovic igra sa godinu starijim ali losijim protivnikom. Inace on je usao na listu i 800 i neki je, a 9. nosioc na turniru.
Recommended Posts