Malvo Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Izem ti accuweather, u novinama pise da kise uopste nema niti ce je biti, pa ti gledaj sad tenis u novinama.
Max Morlock Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) Jelena zatražila razvod Edited May 31, 2016 by Max Morlock
Malvo Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Tesla odbio brokoli i probao da pojede Srkija. Srki ga upuco.
koksy Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 ponašate se kao da je sve kul a ne dopire vam da će Đoko danas da ga (opet) dune na RG. :(
Muwan Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Bojim se da je Đovak završio ovaj RG. Bolje mu je da se odmah spakuje i vrati u porodično gnezdo na par dana. Ovo je piši propalo, biće bolje.
Time Crisis Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 ponašate se kao da je sve kul a ne dopire vam da će Đoko danas da ga (opet) dune na RG. :( Pa nek' ga dune i da idemo dalje, nije kraj sveta.
levi Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Bolje da ga pošteno dune, nego da ostane za uvek obeležen da ga je uzeo ove godine <_<
Lancia Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) Vode specijalni rat protiv Djoleta, Rafa ce svake godine da se povredi za Rolan Garos, a Fedja za Sinsinati. Djubrad. Edited May 31, 2016 by Majo
borris_ Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Jebo RG bez Nadala. Bolje da saceka iducu godinu a ne da se smara na blatu po 11°C.
Zen Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) ponašate se kao da je sve kul a ne dopire vam da će Đoko danas da ga (opet) dune na RG. :( Pa, ako se to i desi, neće biti kraj sveta. Na kraju, Đoković igra samo za sebe. Druga stvar je činjenica da mnogi njegovi obožavaoci i "obožavaoci" u njegovim uspesima vide kompezaciju za sve ono loše u sopstvenim životima. Druga stvar je čudovišno praćenje statistike...te, n-ti Masters, pa n-to uzastupno četvrtfinale, polufinale itd...ovde ili onde, pa deset puta do sada je iz 1:2 preokrenuo u 3.2...itd, ovo je uzeo, ovo nije. Sve i da bude čovek koji će u određenom sportu (u ovom slučaju tenisu) ostvari sve ono što niko drugi nije, biće onih koji će mu i na tome zamerati. Nekome je draže da se seća da je taj i taj.... tri puta (recimo) bio četvrtfinalista tog turnira. Ni to nije čudno....samo mi se čini da je Đoković, onakav kakav je, idealno ogledalo u kome se vidimo svi mi bez maske na licu. edit: dajte da uživamo u tenisu kao sportu. Ma ko bio najbolji u određenom periodu. Edited May 31, 2016 by Zen
Max Morlock Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Ako je neprikosnovenom broju jedan, koji, usput, ima neku bezobraznu razliku u odnosu na 2 i 3, dovoljno da izgubi to što se iznervirao zbog blatnjavog terena, vetra, kiše i višestrukih odlaganja, onda neka bude tako dok mu se ne poklope zvezde da odigra meč na svom nivou... mislim, ne bi trebalo da je tako, al sad šta da se radi ako jeste. Njemu bi trebalo da je najviše stalo da uzme taj RG, a mi se zezamo ovako ili onako, smeh je zdrav :)
Recommended Posts