Max Morlock Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Djoker da pozove Rafu u svoju ložu i plati mu medicinsku negu do kraja RG, da ne bude da ga je uz'o bez njega :P
Time Crisis Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Pre toga je rekao i da je jedina razlika između Novaka i Gofana to što Novak osvaja titule, tako nešto, ne znam jel to bilo šaljivo ili je ozbiljno mislio. :)
Tsai Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Miloš Bojanić uzvraća udarac. Taman sam mislio da se upristojio. Nego, jel ovo znači da je finale pomereno na ponedeljak?
goofs Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Vilander će, u najmanju ruku, da se otvori na rebra onog trenutka kada Novak podigne trofej Garosa... ...kada god to bude...samo da se naravno desi sad u nedelju :0.6: i nisam siguran kojem od ta dva trenutka ću se više obradovati... il to bude obaška jednakog intenziteta. A kad ga Djovak uzme i sledece godine, sa sve Rafom u zrebu, ovaj ce da kaze kako je to on od njega i ocekivao.
Timmy Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 Ako se vec znalo da sledi par dana kise, mogli su juce staviti Novakov mec osmine. Ovako ce Marej imati mnogo bolje uslove u rasporedu.
Ros Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Ako se vec znalo da sledi par dana kise, mogli su juce staviti Novakov mec osmine. Ovako ce Marej imati mnogo bolje uslove u rasporedu. ne mora da znaci. moze se lako desiti da novak zavrsi sutra a marej i vavrinka ne. onda bi u isti dan igrali cetvrtfinala
Timmy Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 Pa i u toj situaciji Novak igra uzastopno osminu i cetvrtinu, sto opet nije fer.
Time Crisis Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Mislim da ne postoji primer da je meč na GS-u pomeren na dan ranije
Ros Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Pa i u toj situaciji Novak igra uzastopno osminu i cetvrtinu, sto opet nije fer. naravno, ali to isto je i njegovom protivniku u 1/4. a onda ce valdja imati dosta vremena do polufinala i finala da se oporavi.
freakns Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Ako se vec znalo da sledi par dana kise, mogli su juce staviti Novakov mec osmine. Ovako ce Marej imati mnogo bolje uslove u rasporedu. a sta cemo s ostalima? Berdych i Ferrer mogu i da cekaju :D nije pitanje da se jedno polufinale igralo juce a drugo ce sutra... osmina/cetvrt, to je OK
Jean-Luc Picard Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Novak je i sutra planiran prvi na Šatrijeu, tako da će moći maksimalno da iskoristi ono malo raspoloživog vremena koje bude imao.
Cash Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 (edited) Miloš Bojanić uzvraća udarac. Taman sam mislio da se ? Ko je Miloš Bojanic jel onaj sto bude po raznim farmama,parovima....haha Edited May 30, 2016 by Cash
Zli Gli Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Ne znam sto pominjete ovde raspored Mareja, kao on je odjednom neka zesca pretnja Novaku jer ga je ovaj pustio u Rimu ili gde vec bese finale nedavno. On bi u tom potencijalnom duelu u ovim okolnostima gde Novak vija RG imao sanse otprilike koliko i ja, sad je ostao samo Vavrinka kao ozbiljna pretnja ako uspe opet da upali beast mode, ovo ostalo sve laganica s pola gasa. Tiem moze da mu uzme set ali je za vise od toga jos zelen, dok ce sve ostale da opegla rutinski po 3:0. Na nekim drugim turnirima bi imali malo vise sanse, ovde nula procenata.
mlatko Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 jedna tajpejka danas, from where are u? Swezbija...? no understand... Ex what? Giugaslandia? eastarn eirop? there is tennis... that tennis player what name you know... ajd dobro rekem ja, Nolol-Djokolandija
bigvlada Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Hoće li ovi konačno angažovati Aspirinksa da rastera oblake?
Recommended Posts