May 29, 20168 yr Nisam brojala, ali mislim da je neki moron koji komentatiše na ES , ponovio da je Gaske poslednji musketar, a Nišikori poslednji samuraj, jedno 15 puta u 2 poslednja gema. BTW, Nišikori je odigrao katastrofalno loš meč, 50 neiznuđenih grešaka.
May 29, 20168 yr Počeo je i juniorski turnir, ove godine ima mnogo igrača kojima se predviđa sjajna karijera - Šapovalov, Kasper Rud, Ožer-Alijasim, a tu je i Miomir Kecmanović.
May 29, 20168 yr Author Počeo je i juniorski turnir, ove godine ima mnogo igrača kojima se predviđa sjajna karijera - Šapovalov, Kasper Rud, Ožer-Alijasim, a tu je i Miomir Kecmanović. Kecmanovic je 9. nosioc, danas pobedio u prvom kolu
May 29, 20168 yr Eh, jbg kad ga krene... Najgore je što je pre 5 godina imao odličan forhend pa ga usput zaturio. Nemojte pogrešno da me shvatite, baš gotivim Viktora, samo kažem da je maksimalno iskoristio svoj potencijal. Apropo Fedovih drop-šotova, a da nije možda epitaf na njegovu karijeru? Čini mi se da Troicki nikad nije imao odličan forehend. Nema ništa loše u tome da se maksimalno iskoristi potencijal, naprotiv.
May 29, 20168 yr Gledao sam kratko Viktora protivu Vavrinke..Stan deluje kao da ima 30% snage vise u telu. Kao da su se sastali decak iz grada, odrastao na pasteti i parizeru i njegov vrsnjak, sa planine, od malih nogu hranjen kajmakom i sirom. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
May 30, 20168 yr Tj. šećerna tabla vs Milka čokolada ;) Sent from my SM-N910C Edited May 30, 20168 yr by Max Morlock
May 30, 20168 yr Nisam proveravao, ali mislim da će nakon Gofana i Gulbisa prvo Sam i Simona završavati, pa tek onda Novak.
May 30, 20168 yr Nece danas biti tenisa ako se po jutru dan poznaje. Lije, ne prestaje. Jos i vjetar duva. Edited May 30, 20168 yr by borris_