Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

To vam i kažem, sa forhendom od 58km/h doći do četvrtog kola...

Viktor ima odličan servis kad mu krene, a i BH mu je sasvim solidan. Ni Gaske nema forhend pa je top 10

Koja siva eminencija plaća ES da vrti Top 5 Federer's drop shots za vreme teniskog meča (konkretno Murray-Isner)..? :isuse:

Sent from my SM-N910C

Pa mora ta doza njegovog veličanstva da se ispoštuje tokom turnira

• Author

Mala Danilovicka opra neku drugu malu 6:0 u prvom setu prvog kola juniorskog turnira. Ona je mladja od ostalih, od ove sto igra sa njom dve godine i ona je 600 i neka na listi, dok nasa nije ni na listi. Ima mala sve predispozicije da bude vrhunska igracica.

• Author

Posao sam da napisem: E moj Endi... a mozda ipak Izneru nameniti to

Potrajace ovo.

Nešto se mislim da je Endi završio posao.

Sent from my SM-N910C

Pa mora ta doza njegovog veličanstva da se ispoštuje tokom turnira

Da sad konačno vidim... furaju top 5 Australian Open shots... i ko je prvi? NJTV Fed sa poenom protivu... guess who - Djokera :isuse:

Sent from my SM-N910C

Viktor ima odličan servis kad mu krene, a i BH mu je sasvim solidan. Ni Gaske nema forhend pa je top 10

Eh, jbg kad ga krene...

Najgore je što je pre 5 godina imao odličan forhend pa ga usput zaturio.

Nemojte pogrešno da me shvatite, baš gotivim Viktora, samo kažem da je maksimalno iskoristio svoj potencijal.

Apropo Fedovih drop-šotova, a da nije možda epitaf na njegovu karijeru?

Možda oni znaju nešto što mi ne znamo?

Gledam ovo... šta je sve Endi u stanju da istrči i pri tom smisleno odigra pa čak i pri tom napadne je... zastrašujuće. Da povremeno ne izduva čiste i lake lopte u mrežu bio bi vala jak No. 2. Oh wait... :o

Sent from my SM-N910C

Nemojte pogrešno da me shvatite, baš gotivim Viktora, samo kažem da je maksimalno iskoristio svoj potencijal.

Tako je, i treba mu samo čestitati. Ne treba zaboraviti gde je bio nedavno kao i da je igrao protiv branioca titule. 

• Author

Pobedila rutinski Olga Danilovic.

Vratili se Kei i Rišar...

Edit: A evo i ove anglo-dvojice

Sent from my SM-N910C

Edited by Max Morlock

Gaske izvlaci turnir za francuze

...poslato sa prinudnog...

Endi dobija battle of New Orleans... sa 200 godina zakašnjenja ;)

Sent from my SM-N910C