Jump to content
IGNORED

Roland-Garros 2016

Timmy

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

A ko je to prognozirao da Tim osvaja?

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

180

• Max Morlock

168

• renne

154

• Timmy

139

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jeste mozda Tim malo precenjen ovde, ali nije bas da nema osnova za to.

Posted

Vodi 6:2, 6:3 i pizdi na sebe posle svakog poena. Meni je bilo smešno koliko mu se žurilo da stigne na finale LŠ. 

Posted

Vodi 6:2, 6:3 i pizdi na sebe posle svakog poena. Meni je bilo smešno koliko mu se žurilo da stigne na finale LŠ. 

Ovo bi bilo baš dobro da je istinito, međutim, bio je nervozan zbog toga što su ga postavili za poslednji meč dana i što je postojala mogućnost da se meč danas ne završi. Ono što se može naslutiti iz ove prve nedelje je da Novak osjeća pritisak na ovom turniru, prosto jer sam zna da je bolji od konkurencije u ovom trenutku i da bi stvarno morao da ga osvoji.

Posted

u koliko sati igra rus troicki?

Posted (edited)

Ovo bi bilo baš dobro da je istinito, međutim, bio je nervozan zbog toga što su ga postavili za poslednji meč dana i što je postojala mogućnost da se meč danas ne završi. Ono što se može naslutiti iz ove prve nedelje je da Novak osjeća pritisak na ovom turniru, prosto jer sam zna da je bolji od konkurencije u ovom trenutku i da bi stvarno morao da ga osvoji.

Meni je u ovom trenutku Endi prvi favorit.

Edited by čekmeže
Posted

Meni je u ovom trenutku Endi prvi favorit.

Na kpju foru moze Endi da bude veci favorit od Novaka?
Posted

Trenutno je u boljoj formi. I Novaka jebe glavudža.

Posted

Trenutno je u boljoj formi. I Novaka jebe glavudža.

Boljoj formi kako? Tako što je igrao po pet setova vs starac Fočo od stotinu ljeta Stepaneka i pet setova protiv čoveka koji u životu nije odigrao 4 seta?
Posted (edited)

Trenutno je novak u boljoj formi. I mareja jebe glavudža.

ispravljeno. :fantom:

@aram: hvala.

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Ovaj set Raonića budi nostalgiju za starim vremenima kad bolji igrač natrči na no-name specijalistu za šljaku i ne zna šta ga je snašlo

Edited by levi
Posted (edited)

Krunićka kao atom mrav :D

Edited by wall