Max Morlock Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 5:1 i servis, to smo odavno apsolvirali, je najopasniji rezultat Sent from my SM-N910C
Arkadija Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Jedva dođe do drugog seta. Svi muški prešli da gledaju Ligu šampiona. Verovatno ću i ja tamo. Novak ostaje sam da se bori protiv mraka. ;)
mlatko Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 toliko je ljut i napet da ce jos da se povredi u pm, ne razumem dal zbog fudbala jebenog ili zbog toga sto ce sutra morati da igra dva gejma. ne bih voleo da sam u Paskalovoj stolici.. ...poslato sa prinudnog...
Timmy Posted May 28, 2016 Author Posted May 28, 2016 Jbte, na Novakovom putu ostali samo Berdih i igraci koji nisu nikad igrali ni u 1/8 bilo kog GS turnira. Jedna setnja do finala...
Max Morlock Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 I na kraju je napravio spektakl [emoji38] Sent from my SM-N910C
freakns Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Jbte, na Novakovom putu ostali samo Berdih i igraci koji nisu nikad igrali ni u 1/8 bilo kog GS turnira. Jedna setnja do finala... da jbt... nije da je Ferrer igrao finale istog ovog RG... uzasan mec, Njole iznerviran zbog mraka verovatno... sledeci Bautista Agut, valjalo bi poceti igrati tenis
borris_ Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Uzasan mec? Aljaz je odigrao odlicno a Novak je srecom bio koncetrisan i iako nervozan radi mraka odigrao je odlicno. Bas dobra utakmica.
Timmy Posted May 28, 2016 Author Posted May 28, 2016 da jbt... nije da je Ferrer igrao finale istog ovog RG... Ma za njega je sad jak i kilavi Berdih :)
Time Crisis Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 toliko je ljut i napet da ce jos da se povredi u pm, ne razumem dal zbog fudbala jebenog ili zbog toga sto ce sutra morati da igra dva gejma. ne bih voleo da sam u Paskalovoj stolici.. ...poslato sa prinudnog... Nije to samo dva gejma, priprema je ista kao da će da igra ceo meč, dolazak, boravak/odlazak itd, naravno da je žurio ne bi li to danas završio. :)
keitel Posted May 28, 2016 Posted May 28, 2016 Jbte, na Novakovom putu ostali samo Berdih i igraci koji nisu nikad igrali ni u 1/8 bilo kog GS turnira. Jedna setnja do finala... Odakle ti ovo? Igrali su svi u osmini i po više puta, osim Tima koji ima samo tu jednu osminu. Gulbis je igrao u polufinalu ovde.
Timmy Posted May 28, 2016 Author Posted May 28, 2016 Ocekujem Berdiha i Tima, pa se nisam ni udubljivao u ostale U svakom slucaju nijedan od top igraca mu nije na putu. Posle odustajanja Nadala, najvise sam se Conge pribojavao. Pa kad je i on odustao stvarno ne vidim da Novak moze i set da izgubi. Tim mi nije ostavio neki utisak, pa me nebi mnogo iznenadilo da ni ne dodje do Novaka.
Recommended Posts