May 28, 20168 yr I da se instalira Premium i plati i sve... uvek ostaje ona problematika pozicije/veličine ekrana TV vs Laptop/PC... Sent from my SM-N910C Dobro...tu si u pravu. Uvek zaboravim da nemaju baš svi DELL od 24 inča. edit: @Malvo...bitno je da radi. Edited May 28, 20168 yr by Jean-Luc Picard
May 28, 20168 yr Author Bezmud Zverev. Maltene nijedan kljucni poen nije uzeo. Ako to ne promeni tesko ce biti igrac. Imao
May 28, 20168 yr Ma samo ti glesdaj po svom dupetu i savetuj ljude kako ce i sta ce. Kakav čovek jebote....
May 28, 20168 yr Timmy, prikljuci nam se. Super je sajtic, sve HD, mislim da ni ne kasni, jedino sto blebecu na onom nerazumljivom jeziku.
May 28, 20168 yr Author Timmy, prikljuci nam se. Super je sajtic, sve HD, mislim da ni ne kasni, jedino sto blebecu na onom nerazumljivom jeziku. Ma uhvatim strim za sve bitno kad nema prenos. Al mnogo mi vise odgovara na TVu da gledam, em koristim racunar za druge stvari, em na TVu sem vece i bolje slike mogu da stopiram i vracam. Al nebitno vise stvarno :)