May 27, 20168 yr Jesu li malo ubrzali podlogu ili ja nesto tripujem? Cak su i zene pocele da biju asove, kao da je neki sporiji beton, a ne sljaka.
May 27, 20168 yr Sljaka jeste vazna podloga, to sto ja ne volim da gledam Djokovica na njoj je samo moje licno osecanje i nista vise. Kako moze biti nevazna podloga na kojoj se igraju tri Mastersa, jedan GS i bezbroj manjih turnira? Sljaka je zapravo verovatno najvaznija podloga za tenis jer ogromna vecina igraca pocinje karijeru na njoj zbog toga sto je najjeftinija za odrzavanje. Ok, razumemo se.
May 27, 20168 yr Endi protutnjao pored Iva ko Ferari pored Fiće. Kažem ja, niko njega više zaustaviti neće.
May 27, 20168 yr Jesu li malo ubrzali podlogu ili ja nesto tripujem? Cak su i zene pocele da biju asove, kao da je neki sporiji beton, a ne sljaka. prvih kisnih dana je bila spora a od juce kad ugrejalo ubrzava se, zato je mozda i Marej lakse dobio..
May 27, 20168 yr kvitova kompletirala dva točka, tako da može kući da krene lagano Ispale Lucie i Petra. Ako sad Ana ne uzme GS nece nikad
May 27, 20168 yr Ispale Lucie i Petra. Ako sad Ana ne uzme GS nece nikad pa već ga je uzela i to da peva kako joj se posložilo, teško da može još jedanput gaske rutinirao autralogrka u prvom, aj' da vidimo kako će dalje nišikori opasan