mlatko Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Jel Simon delje Viktora pedvece? interesuje me cisto da vidim reakciju
Malvo Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Jesu li malo ubrzali podlogu ili ja nesto tripujem? Cak su i zene pocele da biju asove, kao da je neki sporiji beton, a ne sljaka.
eumeswil Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Sljaka jeste vazna podloga, to sto ja ne volim da gledam Djokovica na njoj je samo moje licno osecanje i nista vise. Kako moze biti nevazna podloga na kojoj se igraju tri Mastersa, jedan GS i bezbroj manjih turnira? Sljaka je zapravo verovatno najvaznija podloga za tenis jer ogromna vecina igraca pocinje karijeru na njoj zbog toga sto je najjeftinija za odrzavanje. Ok, razumemo se.
Jean-Luc Picard Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Endi protutnjao pored Iva ko Ferari pored Fiće. Kažem ja, niko njega više zaustaviti neće.
mlatko Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Jesu li malo ubrzali podlogu ili ja nesto tripujem? Cak su i zene pocele da biju asove, kao da je neki sporiji beton, a ne sljaka. prvih kisnih dana je bila spora a od juce kad ugrejalo ubrzava se, zato je mozda i Marej lakse dobio..
Tsai Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 ma daj. 37.godisnjak koji je prekjuce igrao 5 sati nije relevantan protivnik
duda Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 kvitova kompletirala dva točka, tako da može kući da krene lagano
Cash Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 kvitova kompletirala dva točka, tako da može kući da krene lagano Ispale Lucie i Petra. Ako sad Ana ne uzme GS nece nikad
duda Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 Ispale Lucie i Petra. Ako sad Ana ne uzme GS nece nikad pa već ga je uzela i to da peva kako joj se posložilo, teško da može još jedanput gaske rutinirao autralogrka u prvom, aj' da vidimo kako će dalje nišikori opasan
Cash Posted May 27, 2016 Posted May 27, 2016 pa već ga je uzela nišikori opasan Slovenci kazu:jedan kao da je nijedan :)
Recommended Posts