Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Koji mu je....kao da ga nešto boli. 

boli ga tuki da igra, methinks.

muke tantalove... vola ne moze da ubode

porodi prvi set (lajvskor mi reko, zaglavljen u ofisu trenutacno)

Saće Darsis in original...

ili ,,Isterivanje tenisa iz Belgijanca".

vidim, tiiim se ne ometa

gulbis isto dobro gura, ako ostane fokusiran, možda bi mogao i do nadala, recimo, umornog od tiiima  :fantom:

dobi ana bez drame :s_w:

Bome dudo bila si upravu Ana če bez problema medju 16

Bome dudo bila si upravu Ana če bez problema medju 16

samo polako ... 

... a onda ću da se samokvotujem  :lolol:

Voleo bih da Novak uzme ovaj prokleti Roland Garros i da onda vise ne gledam njegove meceve na sljaci dok ne ode u penziju. Ova sljaka je tako sumorna i smaracka podloga.

Voleo bih da Novak uzme ovaj prokleti Roland Garros i da onda vise ne gledam njegove meceve na sljaci dok ne ode u penziju. Ova sljaka je tako sumorna i smaracka podloga.

a i novak smoren, definitivno

+1, definitivno mu ne leži šljaka

evo gofan dokazuje da je isti đoković 

ako ovako nastavi, biće čak i istiji  :fantom:

Strašno je da osobe kao Miljajević mogu da budu sportski komentatori. Kamera je prilično dugo zumirala nekog funkcionera Rolan Garosa ili teniske federacije Francuske i Tonija Parkera. Miljajević je posle dužeg razmišljanja rekao čuveni engleski fudbalski reprezentativac Ešli Kol. :isuse:  :isuse:  :isuse:  :isuse:

E da mi je cuti to...  :lolol:

Koji pajsersi prenose na ES... dok je Novak igrao reče ovaj da je Bautista-Agu (sic!) dobio Maua (siguran sam jer sam u glavi odmah složio kombinaciju Agut-Mahut kao kuriozitet ????)... evo sad pre 3 min. od istog čoveka saznajem da je i Granoljers dobio Maua :lolol:

Pomislih... ovaj Mau još samo od sebe da izgubi :D

Videh da je Agut u stvari dobio Matjea... [emoji38]

Sent from my SM-N910C