Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Koji mu je....kao da ga nešto boli. 

• Replies 2.3k
  • Views 148.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

boli ga tuki da igra, methinks.

muke tantalove... vola ne moze da ubode

porodi prvi set (lajvskor mi reko, zaglavljen u ofisu trenutacno)

Saće Darsis in original...

ili ,,Isterivanje tenisa iz Belgijanca".

vidim, tiiim se ne ometa

gulbis isto dobro gura, ako ostane fokusiran, možda bi mogao i do nadala, recimo, umornog od tiiima  :fantom:

dobi ana bez drame :s_w:

Bome dudo bila si upravu Ana če bez problema medju 16

Bome dudo bila si upravu Ana če bez problema medju 16

samo polako ... 

... a onda ću da se samokvotujem  :lolol:

Voleo bih da Novak uzme ovaj prokleti Roland Garros i da onda vise ne gledam njegove meceve na sljaci dok ne ode u penziju. Ova sljaka je tako sumorna i smaracka podloga.

Voleo bih da Novak uzme ovaj prokleti Roland Garros i da onda vise ne gledam njegove meceve na sljaci dok ne ode u penziju. Ova sljaka je tako sumorna i smaracka podloga.

a i novak smoren, definitivno

+1, definitivno mu ne leži šljaka

evo gofan dokazuje da je isti đoković 

ako ovako nastavi, biće čak i istiji  :fantom:

Strašno je da osobe kao Miljajević mogu da budu sportski komentatori. Kamera je prilično dugo zumirala nekog funkcionera Rolan Garosa ili teniske federacije Francuske i Tonija Parkera. Miljajević je posle dužeg razmišljanja rekao čuveni engleski fudbalski reprezentativac Ešli Kol. :isuse:  :isuse:  :isuse:  :isuse:

E da mi je cuti to...  :lolol:

Koji pajsersi prenose na ES... dok je Novak igrao reče ovaj da je Bautista-Agu (sic!) dobio Maua (siguran sam jer sam u glavi odmah složio kombinaciju Agut-Mahut kao kuriozitet ????)... evo sad pre 3 min. od istog čoveka saznajem da je i Granoljers dobio Maua :lolol:

Pomislih... ovaj Mau još samo od sebe da izgubi :D

Videh da je Agut u stvari dobio Matjea... [emoji38]

Sent from my SM-N910C