Time Crisis Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Kei ce ga skockati... btw kakaf je japanac na sljakci? ...poslato sa prinudnog... Odličan
InvisibleLight Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 petkovic prvi set 6-2 ana na 5-5, prvi set. protivnica joj 155cm, kako li izgledaju na terenu :D
Malvo Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Da li ovi sa ES-a samo pozajmljuju svoje cenjene glasove, sinhronizacija i to, inace nemaju nikakvog izbora u pogledu programske seme? Ako je tako, mogao bi neko da obavesti centralu da bi imali vise gledalaca uz engleske komentatore, a ispalo bi ih i jeftinije, ne bi morali da placaju Smiljana i onog drugog.
Cash Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Ana u svom samoubilačkom modu Pa dobila je prvi set, @invisible zasto te čudi rezultat od Andreje sve je to normalno
InvisibleLight Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Pa dobila je prvi set, @invisible zasto te čudi rezultat od Andreje sve je to normalno je. ne cudi me, malo sam razocarana ali ne posebno iznenadjena..
Grandilof Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Da li ovi sa ES-a samo pozajmljuju svoje cenjene glasove, sinhronizacija i to, inace nemaju nikakvog izbora u pogledu programske seme? Ako je tako, mogao bi neko da obavesti centralu da bi imali vise gledalaca uz engleske komentatore, a ispalo bi ih i jeftinije, ne bi morali da placaju Smiljana i onog drugog. Da, samo komentarisu strani feed, i to stoji da dosta onih ko ima opciju (vecinom mladji) prebacuje na engleske komentatore (ne znam mozda ima i mazohista koji radije slusaju Pesikana, Ceronju i Smiljana). Ali recimo moj cale kuci ce radije gledati na nasem zbog jezika, em ne znam da IPTV ima opciju sa stranim komentatorima kao SBB. Tako ima i dosta ovih drugih i ne znam bas da li su u tolikoj manjini, sta ces tako je. Sto se mene tice neka i ostane ovako.
Čutura Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 dobi krunicka u paru sa lucic baronijevom, super su bile, atom mrav u elementu :)
iDemo Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Tko je Facundo Bagnis? Eno dere Rafu oce drugim brejkom da ga muci...
Lancia Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Tko je Facundo Bagnis? Eno dere Rafu oce drugim brejkom da ga muci... prvi macici, voda i ostale stvari.
Lancia Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Tko je Novak Djokovic? Eno dere Darcisa oce drugim brejkom da ga muci...
Recommended Posts