Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

spiralme.gif

Spasio Makica dve brejk lopte

peti set

izvuce se mari mari

peti set

izvuce se mari mari

Nije se još izvukao, daće Rade sve od sebe u petom, četvrti je verovatno još juče otpisao

Gotovo je ovo.

Nije se još izvukao, daće Rade sve od sebe u petom, četvrti je verovatno još juče otpisao

slazem se..

nego ono 'izvuce se' je 'izvuče se' (aorist), u smislu sad su egal i ima psiholosku prednost

juce sam imala ambivalentna osecanja, godilo mi da mari mari ispadne a ne mogu da se radujem bilo kakvom radetovom uspehu..

meanwhile jankovic se bori za 4-4 u 3.setu

slepica sam ,pratim na ibm-u dok ne krene chetnik s reketom

Odlican poen. Bravo Stepanek.

Evo sada je iznervirao Mareja.

ipak bih volela da škot pobedi radeta™

i da zapevaju himnu njihovih susreta, budući da su bagpipes škotski nac. instrument

:Jova:

jankovic ispade

odoh da zauzimam ložu za džokerov debi

Pukla Jankovicka eeeee

via Tapatalk

slazem se..

nego ono 'izvuce se' je 'izvuče se' (aorist), u smislu sad su egal i ima psiholosku prednost

Psihološku prednost je imao čim mu je krenulo juče u trećem setu, bilo je odmah jasno da Stepanek u tim godinama nema snage za više od dva seta i da će gledati da klisne sa terena što pre... imao je sreće da nisu krenuli peti set juče. :)

Psihološku prednost je imao čim mu je krenulo juče u trećem setu, bilo je odmah jasno da Stepanek u tim godinama nema snage za više od dva seta i da će gledati da klisne sa terena što pre... imao je sreće da nisu krenuli peti set juče. :)

haj-de   ra-de   da   svi-ra-mo   gaj-de

haj-de   ra-de   da   svi-ra-mo   gaj-de

Ja bih baš volo da Smradek zvizne Smareja :D