Frank Pembleton Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Endi realno nije imao iluzije da može da dobije ovo... ....shit has hit the fan...
Arkadija Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Moja mama kaže da joj je žao Mareja, ima tako tužne oči i da je baš bio fin što je preskočio mrežu i tako čestitao. Moja mama inače slabo prati sport.
Šumejker-Levi 9 Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Vraćao sam se danas sa posla kad je Novak osvojio, mnoooogo je dobro kad hodaš praznim ulicama i iz kafića i otvorenih prozora se začuju urlici oduševljenja :)
SNARC Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Jel moze uprava u znak respekta da suspenduje topic "Cetnik sa reketom" bar do kraja godine.. Razumem pokusaje humora ali bilo bi Ok. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
duda Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 jao, ovo nije bilo za one sa trošnom čukom, Dudo, kako si. jbt samo da se javim da sam živa, idi nole znaš gde :ziga: :ziga: :ziga: istorija bre
Mil@n Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Gledao sam od 5:1 u četvrtom kao pravu mudonja... Količinu stresa straha i ankcioznisti koju sam osećao teško mi smo opisati. :( Šta reći Đovaku sem da je bog otac, gospodar vremena i prostora i hvala mu što sam vako srećan <3 I napisao je on istoriju davno, ovo što sada radi je domaći za naredna desetljeća pa i koji vek.
Max Morlock Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Mats iznenađen, verovatno i uvređen [emoji38] Sent from my SM-N910C
Frank Pembleton Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 jbt samo da se javim da sam živa, idi nole znaš gde :ziga: :ziga: :ziga: istorija bre Dudo, sad kad te pitaju:A kad vam je ta operacija bila? -Kad je Novak uzeo prvi RG! Ili Kada je Novak uzeo prvi RG? -Kad je duda imala operaciju!
renne Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Dudo, sad kad te pitaju: A kad vam je ta operacija bila? -Kad je Novak uzeo prvi RG! Ili Kada je Novak uzeo prvi RG? -Kad je duda imala operaciju! :)
Bujodrag Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Jel moze uprava u znak respekta da suspenduje topic "Cetnik sa reketom" bar do kraja godine.. Razumem pokusaje humora ali bilo bi Ok. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Ne, nikako. Neka se ljudi zabavljaju. Nije žurba, i onako će na kraju vi da se vole i ljube.
Recommended Posts