June 5, 20168 yr Moja mama kaže da joj je žao Mareja, ima tako tužne oči i da je baš bio fin što je preskočio mrežu i tako čestitao. Moja mama inače slabo prati sport.
June 5, 20168 yr Vraćao sam se danas sa posla kad je Novak osvojio, mnoooogo je dobro kad hodaš praznim ulicama i iz kafića i otvorenih prozora se začuju urlici oduševljenja :)
June 5, 20168 yr Jel moze uprava u znak respekta da suspenduje topic "Cetnik sa reketom" bar do kraja godine.. Razumem pokusaje humora ali bilo bi Ok. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
June 5, 20168 yr jao, ovo nije bilo za one sa trošnom čukom, Dudo, kako si. jbt samo da se javim da sam živa, idi nole znaš gde :ziga: :ziga: :ziga: istorija bre
June 5, 20168 yr Gledao sam od 5:1 u četvrtom kao pravu mudonja... Količinu stresa straha i ankcioznisti koju sam osećao teško mi smo opisati. :( Šta reći Đovaku sem da je bog otac, gospodar vremena i prostora i hvala mu što sam vako srećan <3 I napisao je on istoriju davno, ovo što sada radi je domaći za naredna desetljeća pa i koji vek.
June 5, 20168 yr jbt samo da se javim da sam živa, idi nole znaš gde :ziga: :ziga: :ziga: istorija bre Dudo, sad kad te pitaju:A kad vam je ta operacija bila? -Kad je Novak uzeo prvi RG! Ili Kada je Novak uzeo prvi RG? -Kad je duda imala operaciju!
June 5, 20168 yr Dudo, sad kad te pitaju: A kad vam je ta operacija bila? -Kad je Novak uzeo prvi RG! Ili Kada je Novak uzeo prvi RG? -Kad je duda imala operaciju! :)
June 5, 20168 yr Jel moze uprava u znak respekta da suspenduje topic "Cetnik sa reketom" bar do kraja godine.. Razumem pokusaje humora ali bilo bi Ok. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Ne, nikako. Neka se ljudi zabavljaju. Nije žurba, i onako će na kraju vi da se vole i ljube.