Milošica Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Malo da cepidlačim,opasno mi ovo Krivokapićevo potenciranje "sreće" ide na k.
Bujodrag Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Nije atraktivno kao Nadal Djoković prošli put, ali, ovde igraju opasan tenis, vraćaju zajebane lopte. Svakako, super je što Djokoviću ide bolje a ima i reće
SNARC Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Kada ga vidis, rekao bih da je Marej fizicki gotov ali posto je to Marej nikad se ne zna.Cini mi se da je Marej izgubio taman toliko snage da sad ima problem da drzi pod kontrolom ostatak snage kojom raspolaze..gresice cesce verovatno Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Arkadija Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Sad je potrebno dokusuriti Mareja. Ne sme mu se davati nada.
borris_ Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Cini mi se da je Marej izgubio taman toliko snage da sad ima problem da drzi pod kontrolom ostatak snage kojom raspolaze..gresice cesce verovatno Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Ipak je proveo 19 sati na terenima, 6 vise od Novaka. Ali sacekajmo.
Musky Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Marej sa ovim padom snage i koncentracije smanjuje i efektivnost servisa. Sad ga još par puta treba izcimati sa jebenim DS pa svi da izludimo u kompletu sa njim.
mlatko Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 usao mu je u glavu, samo tako... Marej moze opet sad da pokazuje slepoocnicu! ...poslato sa prinudnog...
Recommended Posts