J.R. Cash Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Robija je hteo faul zadnji napad valjda zato se drao na sudiju što nije svirao Kaliniću spolja? CSKA igra bolje od Fenera, ali imajući u vidu koliko su se puta usrali i da je De Kolo danas više pogodio nego promašio i da je Teo Teo, dobiće Fener. Nije izgledalo da Zeljko hoce faul. I kurac CSKA igra bolje od Fenera. Mozda danas, ali u sezoni jok. Oduvace ih Zeljko u nedelju.
theanswer Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 nije hteo faul to je bilo ocigledno. što je vikao na sudiju? Nije izgledalo da Zeljko hoce faul. I kurac CSKA igra bolje od Fenera. Mozda danas, ali u sezoni jok. Oduvace ih Zeljko u nedelju. Ne znam, gledao sam dosta i jedne i druge, više CSKA i nekako sam stekao utisak da je CSKA bolji.
darkonet Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Ali ja stvarno ne mogu da shvatim zasto je trener profila robije uzeo igraca kao sto je dikson za prvog pleja zato sto ga je Dixon urnisao u plej ofu dok je igrao za Karsijaku
goofs Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 a i presao je sa Gaudloka na Dixona, u svim kontekstima to je ozbiljan upgrade
Joe D Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Nista nije promasio, sasvim dobru sezonu je igrao Dixon.
elementary Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Osvaja ovo Cska konačno. Teo i Colo ima da ih urnišu.
Joe D Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 koji je poslednji nas igrac da nije bio dodavac peskira uzeo titulu u evroligi? vujanic mozda?
Giggsy Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 (edited) što je vikao na sudiju? Hteo valjda nesportsku, sto niko ziv ne bi dosudio koji je poslednji nas igrac da nije bio dodavac peskira uzeo titulu u evroligi? vujanic mozda? Pekmen. Ako racunas da je nas :D Edited May 14, 2016 by Giggsy
Kanzas siti zez Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Keselj Ubacio je neku trojkunu onom stizanju CSKA
MiddleClass Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Izvukao se Fener. Nadam se da CSKA uzima. Jaka objasnio hejterima na ppp.
theanswer Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Izvukao se Fener. Nadam se da CSKA uzima. Jaka objasnio hejterima na ppp. šta je tačno dokazao? :D
Recommended Posts