May 13, 20168 yr Robija je hteo faul zadnji napad valjda zato se drao na sudiju što nije svirao Kaliniću spolja? CSKA igra bolje od Fenera, ali imajući u vidu koliko su se puta usrali i da je De Kolo danas više pogodio nego promašio i da je Teo Teo, dobiće Fener. Nije izgledalo da Zeljko hoce faul. I kurac CSKA igra bolje od Fenera. Mozda danas, ali u sezoni jok. Oduvace ih Zeljko u nedelju.
May 13, 20168 yr nije hteo faul to je bilo ocigledno. što je vikao na sudiju? Nije izgledalo da Zeljko hoce faul. I kurac CSKA igra bolje od Fenera. Mozda danas, ali u sezoni jok. Oduvace ih Zeljko u nedelju. Ne znam, gledao sam dosta i jedne i druge, više CSKA i nekako sam stekao utisak da je CSKA bolji.
May 13, 20168 yr Ali ja stvarno ne mogu da shvatim zasto je trener profila robije uzeo igraca kao sto je dikson za prvog pleja zato sto ga je Dixon urnisao u plej ofu dok je igrao za Karsijaku
May 14, 20168 yr koji je poslednji nas igrac da nije bio dodavac peskira uzeo titulu u evroligi? vujanic mozda?
May 14, 20168 yr što je vikao na sudiju? Hteo valjda nesportsku, sto niko ziv ne bi dosudio koji je poslednji nas igrac da nije bio dodavac peskira uzeo titulu u evroligi? vujanic mozda? Pekmen. Ako racunas da je nas :D Edited May 14, 20168 yr by Giggsy
May 15, 20168 yr Izvukao se Fener. Nadam se da CSKA uzima. Jaka objasnio hejterima na ppp. šta je tačno dokazao? :D