Lord Stef Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Ne vidim kako Loko ovo moze da okrene. Okoze se da se spuste na koliko-toliko pristojnu razliku i onda za 50 sekundi ovaj ludak vrati na 10+. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Lord Stef Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Bilo je brat bratu jedno 7 tajm auta i 40 izmena u ovih zadnjih pola minuta. Gotovo, jos Fener da odradi svoje i ceka nas nadam se epsko finale. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Joe D Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 (edited) ne bih rekao da cska ima cime da parira feneru, previse su tanki pod kosem, i mislim da imaju previse fizikalaca a premalo talenta u rosteru. u svakom slucaju, odlicna sezona za njih, uzevsi sve u obzir. Edited May 13, 2016 by Joe D
Zli Gli Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Kuban odigrao prilicno lose, izgubise skoro bez ispaljenog metka. Kad god su prilazili na pristojnu razliku i trebali da se skroz vrate u mec, gubili su lopte u nizu i primali lake koseve ili trojke. Steta, ostavili su dobar utisak tokom sezone i sve zasrali na kraju, a mislim i da se Rendolf povredi u prvom poluvremenu, sepao je sve vreme i slabo se kretao, sigurno je i to doprinelo losem izdanju. Ovaj drugi mec bi trebao biti napetiji, zajebani su Spanci.
Lord Stef Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 (edited) ne bih rekao da cska ima cime da parira feneru, previse su tanki pod kosem, i mislim da imaju previse fizikalaca a premalo talenta u rosteru. u svakom slucaju, odlicna sezona za njih, uzevsi sve u obzir. Na rudarsku odbranu i neko ludilo Tea i De Koloa. I to obojice, samo jedan mislim da im nece biti dovoljan. Teo je veceras odigrao prilicno rezervisanu partiju, nadam se da ce biti inspirisan u nedelju. Jbt puna dvorana Fenerovih navijaca. Edited May 13, 2016 by Lord Stef
Lord Stef Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Otprilike, kad ne znas sta ces baci alley oop Veselom. S druge strane Burusis igra najbolju sezonu karijere, niko mu nista ne moze. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Recommended Posts