May 13, 20168 yr Ne vidim kako Loko ovo moze da okrene. Okoze se da se spuste na koliko-toliko pristojnu razliku i onda za 50 sekundi ovaj ludak vrati na 10+. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
May 13, 20168 yr Bilo je brat bratu jedno 7 tajm auta i 40 izmena u ovih zadnjih pola minuta. Gotovo, jos Fener da odradi svoje i ceka nas nadam se epsko finale. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
May 13, 20168 yr ne bih rekao da cska ima cime da parira feneru, previse su tanki pod kosem, i mislim da imaju previse fizikalaca a premalo talenta u rosteru. u svakom slucaju, odlicna sezona za njih, uzevsi sve u obzir. Edited May 13, 20168 yr by Joe D
May 13, 20168 yr Kuban odigrao prilicno lose, izgubise skoro bez ispaljenog metka. Kad god su prilazili na pristojnu razliku i trebali da se skroz vrate u mec, gubili su lopte u nizu i primali lake koseve ili trojke. Steta, ostavili su dobar utisak tokom sezone i sve zasrali na kraju, a mislim i da se Rendolf povredi u prvom poluvremenu, sepao je sve vreme i slabo se kretao, sigurno je i to doprinelo losem izdanju. Ovaj drugi mec bi trebao biti napetiji, zajebani su Spanci.
May 13, 20168 yr On 13. 5. 2016. at 17:55, Joe D said: ne bih rekao da cska ima cime da parira feneru, previse su tanki pod kosem, i mislim da imaju previse fizikalaca a premalo talenta u rosteru. u svakom slucaju, odlicna sezona za njih, uzevsi sve u obzir. Na rudarsku odbranu i neko ludilo Tea i De Koloa. I to obojice, samo jedan mislim da im nece biti dovoljan. Teo je veceras odigrao prilicno rezervisanu partiju, nadam se da ce biti inspirisan u nedelju. Jbt puna dvorana Fenerovih navijaca. Edited May 13, 20168 yr by Lord Stef
May 13, 20168 yr Otprilike, kad ne znas sta ces baci alley oop Veselom. S druge strane Burusis igra najbolju sezonu karijere, niko mu nista ne moze. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2