May 11, 20168 yr u finalu navijam za Peras/Zoc pobednika. al' nemaju nikakve sanse - teo ce da uzme trofej i potvrdi sindrom slepe koke.
May 11, 20168 yr CSKA ce da uzme trofej kad ja postanem milioner, znaci nikad. Ko pobedi u onom drugom mecu, osvaja rutinski.
May 12, 20168 yr ma znam, ali pitanje je koliko ce ga zeljko koristiti. na poslednjih par utakmica u el je vec postavljao igru bez njega i to je poprilicno dobro izgledalo.
May 12, 20168 yr jes' vala... 10 godina ga igra a nikad nista. a i ne moze se reci da je bas uvek imao uz sebe najskuplji tim EL. ili moze?
May 12, 20168 yr Za razliku od prethodnih osvajaca EL: Reala, Barse, Paoa, Makabija, Olija... dje su igraci igrali za stipendije.
May 12, 20168 yr Za razliku od prethodnih osvajaca EL: Reala, Barse, Paoa, Makabija, Olija... dje su igraci igrali za stipendije. ili npr, partizana
May 12, 20168 yr To je sve bilo nezasluzeno, Teo je zasluzio :P Elem, navijam za Zelimira, a ako ne on, onda Teo. Mada, cini mi se da je ovo prvi F4 gde su mi sve ekipe gotivne, tako da, neka pobedi sport :missuniverse: Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2