Jump to content

Uefa Euro 2016 Fantasy

Featured Replies

On 15. 6. 2016. at 10:54, Tolaa said:

Dva iz grupe, bice novi zreb za ukrstanje jer ce posle grupne faze ionako da nam ugase ligu na haxballu, prvi tajbrejker je medjusobni susret, pa poen razlika, i na kraju veci broj klasik poena. 

Ne mogu da se menjaju pravila u toku tirnira.

• Replies 897
  • Views 44.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa zrebajte onda, Kokeza, ko da bi nas Tola pitala dal nam se svidja ili ne :D

Ako se Tolaa javi danas, ona će da odluči. Ako se ne javi, biće novi žreb. :)

Promenili cene igračima, manje nego što sam očekivao. Payet skuplji za 0.1

Perisa naivise prorastao.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Veliki naklon magu Calaveri, nestvarno dostignuce :Hail:

A Ronaldu sam sve oprostio, i sabaneraj, i prva dva kola, i ruznu sadasnjost :wub:

On 23. 6. 2016. at 4:54, cvrlle said:

koj dres biras?

polako, jos stignu da izmisle neki bezvezni tiebreaker ili tako nesto :D

hvala svima na podrsci i lepim recima!

ne mogu da verujem da su remizirali Dziber i Koltrejn. Da je Dziber pobedio(otisao u minus, imao Djakerinija) ja bih u krugu bio najbolji i bio bih prvi. I umesto da u osmini idem na razne ruxine ovako cu ici na razne calavere :isuse:

5. u klasiku. Zadovoljan, imajuci u vidu ko je iznad mene. Ne mislim na tebe, Malkine. -_-

Prvi u svijet :Hail: :Hail: :Hail:

On 23. 6. 2016. at 6:06, Velocipede said:

Calavera, svaka čast!

Rezultati trećeg kola: http://www.haxball.gr/group/view/22178 (žreb na Haxball-u za 1/8 finala nije validan)

U grupi B drugi je tim Ubogi ubijevci zbog najbolje gol razlike u trouglu koji čine ekipe s tri boda

Hah...umesto na kvalitet,prodjoh na neaktivnost jednog i neiskustvo drugog protivnika  :blush:

biti u grupi sa prvim na svijetu je 1 cast!

...i isto tako sreca sto cu ga izbecu u 1/8  :sleep:

On 23. 6. 2016. at 7:27, Kanzas siti zez said:

ne mogu da verujem da su remizirali Dziber i Koltrejn. Da je Dziber pobedio(otisao u minus, imao Djakerinija) ja bih u krugu bio najbolji i bio bih prvi. I umesto da u osmini idem na razne ruxine ovako cu ici na razne calavere :isuse:

5. u klasiku. Zadovoljan, imajuci u vidu ko je iznad mene. Ne mislim na tebe, Malkine. -_-

Ja ne gubim ni sa kombinovanim sastavom :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk

valjda ce sad moci da se sacuva tim od ociju javnosti. dobar karantin je pola zavrsenog posla...  :fantom:

Edited by cvrlle

Respektčina, Calavera!  :ziga:

Cvrlle, predstavljaj časno grupu iz koje te pustih svojim nestrpljivim glupostima, ja odoh da se spremim za opstanak u fpl Premeru.

On 23. 6. 2016. at 6:06, Velocipede said:

Dajte predloge kako da obavimo žreb.

može onako kako smo žrebali za draft: forumaš #1 dodeli nosiocima brojeve 1-8 i to isto uradi za drugoplasirane. pošalje ta dva spiska forumašu #2. forumaš #3 ode na neki generator rendom nizova brojeva i na forumu objavi dva rendom niza osam brojeva. npr rendom niz 1 kao prvi broj daje 3, rendom niz 2 kao prvi broj daje broj 5; forumaš #2 pogleda ko ima trojku od nosilaca a ko peticu od ostalih i tako dobijemo prvi par. itd. jednostavnije je nego što zvuči :D

možda možemo nešto slično i sa kosturom žreba da uradimo, tj. sa određivanjem gde koji par ide.

e sad, da li želimo da izbegnemo susretanje timova koji su već igrali i grupi?

Edited by malkin

On 23. 6. 2016. at 10:32, malkin said:

e sad, da li želimo da izbegnemo susretanje timova koji su već igrali i grupi?

Tolaa rekla da se izbegavaju  :)