June 22, 20168 yr To je gotovo izvesno. Reče konte 8-9 promena. Perišič bog fudbala i fantazija Je l zbog toga na fantasiju stoji da je Bufon "unlikely to start next game" ili ima neki drugi razlog? Znaci Italija odmara igrace?
June 22, 20168 yr Je l zbog toga na fantasiju stoji da je Bufon "unlikely to start next game" ili ima neki drugi razlog? Znaci Italija odmara igrace? Buffon je imao neki grip prethodnih dana, ali da, odmarace dosta igraca. Djidji i njegova izjava : "It is not normal for Italy to have a few extra days to prepare for the next round! In general going into the third game of the group phase we are panicking at this point." :D
June 22, 20168 yr cerislave, ima li nade? previse je ljudi u rasponu od 10 bodova, a video sam i jednog ispred mene da mu je dao traku. ovako napamet, mislim da mora da uradi jos nesto + kdb da isporuci svoje. dzudzu :( Edited June 22, 20168 yr by Calavera
June 22, 20168 yr iskudija spremaj cveće Calavera će možda da bude prvi na svetu ali samo 1 tim može biti prvi među timovima sa holandskih Antila
June 22, 20168 yr tako je portugalski djule van gogu, sad si proradio kada sam te nogirao iz ekipe Edited June 22, 20168 yr by hazard
June 22, 20168 yr ja reko bice bunker ceo mec <_< a oba gola odbici, jos sam imao srece sto nisu upisali autogol andre gomesu...
June 22, 20168 yr Ruuunaaalduuuuuuu © mislim da mora da uradi jos nesto http://vignette2.wikia.nocookie.net/glee/images/3/39/Gay_together_so_gay.gif/revision/latest?cb=20140206031205 Btw calavera bi već naručivao produžni da je traku dao mačo menu džudžari Edited June 22, 20168 yr by Ruxin