cvrlle Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Kanzase ti si lider, olabavi malo Sent from my D2403 using Tapatalk
Kanzas siti zez Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 kud vise da olabavim. Namestio sam tim pre pocetka prvenstva i nista nisam menjao. Cak ni kapitena
cvrlle Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 imam tremu. koliko je Ruxin isprozivao nolita uopste me ne bi zacudilo da doticni izdominira sa jedno 3-4 komada Sent from my D2403 using Tapatalk
Gylfi Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Ma gotovo to, jedina šansa je bila da ne startuje. Ništa, mi socko sa Moratama bolje da stavimo nekog braniča i sakrijemo se iza troseda.
hazard Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Ništa mi nije jasan ovaj sistem bodovanja na UEFA Predictor-u. Dobio sam po 80tak bodova za utakmice čije sam ishode potpuno promašio (ja rekao biće 1-0 za Tursku i S. Irsku, a bilo obrnuto), ali za utakmicu čiji sam ishod pogodio dobio sam samo 4 boda (rekao biće 3-0 za Nemačku, a bilo 2-0). U pravilima samo piše da dobijaš za tačno predviđanje manje bodova ukoliko mnogo ljudi tačno pogodi rezultat, ali mi ne ide u glavu kako sam izvukao više bodova na utakmicama gde sam omašio skroz. Jedino što mi je logično što sam dobio 0 bodova za ENG-RUS (ja predvideo 2:1, bilo 1:1), ovo ostalo mi lišeno logike. Nije da se žalim u konkretnom primeru, ali šta, može da se desi da pogodim ishode celog kola i dobijem ukupno samo 20-50 bodova za to?
Velocipede Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 (edited) Boduju se četiri stvari: tačan rezultat, ukupan broj golova, razlika i tačan tip. Ako pomašiš za jedan gol, tj ako igraš 3:0 umesto 2:0 promašio si sve, osim tačnog tipa. Broj poena koje dobijaš zavisi od toga kako su drugi igrali, tj. što više ljudi pogodi, manje poena dobijaš. S obzirom da su skoro svi igrali na Nemačku, rezultat je samo 4 boda. S obzirom na ovakav način bodovanja, više bi dobio poena da je Ukrajina pobedila 2:0, jer bi ti broj golova doneo više nego što ti je doneo tačan tip. Kako ide u PPP ligi? Edited June 13, 2016 by Velocipede
zoki Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 Kako igra Nolitara? crtamorasi mu dao traku pa da vidim jel mi danas kraj nadanja
adasevic Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Jel mogu da se ubace igraci sa klupe u toku dana, a pred tekmu koju igraju, ili samo na pocetku dana? Ostade mi Andervild na klupi, a greota pored Sanje sa 2...
Calavera Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Kako igra Nolitara? crtamorasi mu dao traku pa da vidim jel mi danas kraj nadanja deluje zivahno™, ali tesko ce ovde biti vise od 1 gola.
Delija67 Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Neka ostano 0:0. Leglo bi mi po 6 poena Ramosa i Gebreselasija.
Kanzas siti zez Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Kako igra Nolitara? kao Ribery u prajmu nece ga gol danas, vec u sledecoj ce zablistati
malkin Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 dobar vam ovaj Nolito malo ga jebe kontakt sa loptom ali sve drugo deluje odlično.
Recommended Posts