ubibobi Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Opa ! Jedan veoma funkcionalan Dzinks od strane Malkina ...i jedan od veoma retkih na ovom topiku. nije valjda kvalitetan dzinkseraj rezervisan samo za FPL,ili se mozda gospoda stede za zavrsnicu
Moća Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Koj dzinkseraj kad bi bolje izabrao da sam uradio auto-complete? Ne pomaze tu dzinks.
malkin Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 znao sam da je trebalo da uzmem Draxlera. a ja bacam pare na Gocea
ubibobi Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 A ja umesto da lepo uzmem Gecea uzeo ono drvo Milera i jos ga stavio za kapitena
Mostly harmless Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Moj ocigledno neaktivni neprijatelj (Humels mu u timu sa crvenim kofercetom) ili naprosto nije skontao pravila (Leva mu kapiten od pocetka)...ili ga naprosto boli Paja (a naravno ima ga u timu,i to zajedno sa Kanteom ) sada nastavlja da me terorise i preko Modrica i Srne tako da Ruxine...razumem te i saosecam u potpunosti Prepoznah se po igracima Zaboravio potpuno na Fantasy. Sad cu da ispreturam da vidim gde sam zasrao, mada po tebi vidim i da nisam puno
ubibobi Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 E u qrac! Tako mi i treba kad previse lajem,umesto da sam te ostavio da prespavas ovo kolo,mozda bih i imao neke sanse Cestitam.
Mostly harmless Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Hvala. Prastajte neukome ali glup sam k'o kurac, ne kapiram gde se vide ti parovi u kome mi ukrstamo koplja? Dalje, Hummels... Za kapitena sam se izjebao samo tako, a posto mi svi preostali igraci igraju sutra, ostaje mi da nabacim traku Pelle-u i da se nadam da ce biti bolji od preostale dvojice u napadu.
cvrlle Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 u F grupi vrlo izjednaceno posle 3. dana gylfi 48 - 48 madjer moca 46 - 50 cvrlle vrlo verovatno grupa sa najvise osvojenih pojena za sad...
Velocipede Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Ne mogu da se rade izmene između utakmica u toku jednog dana? Samo na kraju dana, tj. pre početka prve utakmice u sledečem danu?
cvrlle Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 Ne mogu da se rade izmene između utakmica u toku jednog dana? Samo na kraju dana, tj. pre početka prve utakmice u sledečem danu?
Recommended Posts