Jump to content

Uefa Euro 2016 Fantasy

Featured Replies

Opa ! Jedan veoma funkcionalan Dzinks od strane Malkina  :Hail: ...i jedan od veoma retkih na ovom topiku.

nije valjda kvalitetan dzinkseraj rezervisan samo za FPL,ili se mozda gospoda stede za zavrsnicu

Koj dzinkseraj kad bi bolje izabrao da sam uradio auto-complete? Ne pomaze tu dzinks.

znao sam da je trebalo da uzmem Draxlera. a ja bacam pare na Gocea :isuse:

A ja umesto da lepo uzmem Gecea uzeo ono drvo Milera i jos ga stavio za kapitena  :isuse:  :isuse:

• Author

odoh da uplatim Gece daje dva komada :whistle:

moco, ceracemo se

Sent from my D2403 using Tapatalk

Moj ocigledno neaktivni neprijatelj (Humels mu u timu sa crvenim kofercetom) ili naprosto nije skontao pravila (Leva mu kapiten od pocetka)...ili ga naprosto boli Paja (a naravno ima ga u timu,i to zajedno sa Kanteom  :isuse: ) sada nastavlja da me terorise i preko Modrica i Srne tako da Ruxine...razumem te i saosecam u potpunosti 

Prepoznah se po igracima :blush:

Zaboravio potpuno na Fantasy. Sad cu da ispreturam da vidim gde sam zasrao, mada po tebi vidim i da nisam puno  :fantom:

E u qrac! Tako mi i treba kad previse lajem,umesto da sam te ostavio da prespavas ovo kolo,mozda bih i imao neke sanse  :isuse:

Cestitam.

Hvala. Prastajte neukome ali glup sam k'o kurac, ne kapiram gde se vide ti parovi u kome mi ukrstamo koplja?

Dalje, Hummels... :isuse: 

Za kapitena sam se izjebao samo tako, a posto mi svi preostali igraci igraju sutra, ostaje mi da nabacim traku Pelle-u i da se nadam da ce biti bolji od preostale dvojice u napadu.

u F grupi vrlo izjednaceno posle 3. dana

gylfi 48 - 48 madjer

moca 46 - 50 cvrlle

vrlo verovatno grupa sa najvise osvojenih pojena za sad...  :fantom:

Ne mogu da se rade izmene između utakmica u toku jednog dana?  Samo na kraju dana, tj. pre početka prve utakmice u sledečem danu?

Ne mogu da se rade izmene između utakmica u toku jednog dana?  Samo na kraju dana, tj. pre početka prve utakmice u sledečem danu?

:thumbsup:

Deco i Pires nemači pojma popadali na D7s  :fantom:

Teska srca se skida traka Kroosu u cast Morate...