Kanzas siti zez Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Ja ću u grupu sa kanzasom ako može! Ruxine, gde si na tabeli? Ne mogu da skrolujem vise
cvrlle Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) jebote al tucem na ovoj sedmici, samo se pires provukao sa podelom plena. raćo, burazere, ti tones iz dana u dan a nolito jos nije ni krenuo da plese [emoji14] Sent from my D2403 using Tapatalk Edited June 12, 2016 by cvrlle
Pokojni Ruxin Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) Pomirio sam se već da je ovo jedan od onih fantazija. Ja sam napravio sve prave izbore, samo niko nije o tome obavestio moje igrače Izlazak iz grupe puna kapa :( Edited June 12, 2016 by Ruxin
cvrlle Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 nista, videcu da probam da ti zavrsim jedan hat-trick kod janka. cisto da probijes led i malo se odobrovoljis. Sent from my D2403 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 (edited) Otkad je hamšik nanizao petoricu u drugom minutu utakmice, samo da bi mu neki tamo pajser krajnjim naporom skinuo loptu sa gol linije, otišao sam u težak zen glede ovog fantazija. Da li me je posle začudilo da dajer, koga su ljudi masovno trpali, prvi put u životu šutne slobodnjak i lagano zabije? Naravno da ne, najlogičnija stvar na svetu! Edited June 12, 2016 by Ruxin
pantelia Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Od 4 igraca koja su mi igrala, trojica su zaradila zuti karton, samo se Berisa izvukao :ziga: Mnogo volim fantasy da igram, steta sto ne umem :(
ubibobi Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Moj ocigledno neaktivni neprijatelj (Humels mu u timu sa crvenim kofercetom) ili naprosto nije skontao pravila (Leva mu kapiten od pocetka)...ili ga naprosto boli Paja (a naravno ima ga u timu,i to zajedno sa Kanteom ) sada nastavlja da me terorise i preko Modrica i Srne tako da Ruxine...razumem te i saosecam u potpunosti
malkin Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 Džemaili, Perišić, Milik. pa dokle više te šanse bez golova
Recommended Posts