Jump to content

Uefa Euro 2016 Fantasy

Featured Replies

1335298036781_3013300.png

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

42964ZGKO8W8NU0 evo i mojega  :naughty: 

Lol, ti još ovo igraš :fantom:

:(

Ja ću u grupu sa kanzasom ako može!

Ruxine, gde si na tabeli? Ne mogu da skrolujem vise :fantom:

Najjače da smem da uđem :(

al sam popaso u svim dejlijima.

jebote al tucem na ovoj sedmici, samo se pires provukao sa podelom plena.

raćo, burazere, ti tones iz dana u dan a nolito jos nije ni krenuo da plese [emoji14]

Sent from my D2403 using Tapatalk

Edited by cvrlle

Pomirio sam se već da je ovo jedan od onih fantazija. Ja sam napravio sve prave izbore, samo niko nije o tome obavestio moje igrače :fantom:

Izlazak iz grupe puna kapa :(

Edited by Ruxin

nista, videcu da probam da ti zavrsim jedan hat-trick kod janka. cisto da probijes led i malo se odobrovoljis.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Otkad je hamšik nanizao petoricu u drugom minutu utakmice, samo da bi mu neki tamo pajser krajnjim naporom skinuo loptu sa gol linije, otišao sam u težak zen glede ovog fantazija.

Da li me je posle začudilo da dajer, koga su ljudi masovno trpali, prvi put u životu šutne slobodnjak i lagano zabije? Naravno da ne, najlogičnija stvar na svetu!

Edited by Ruxin

65719QL692X9LB8

Od 4 igraca koja su mi igrala, trojica su zaradila zuti karton, samo se Berisa izvukao :ziga:

Mnogo volim fantasy da igram, steta sto ne umem :(

49171VU26FAODJW

Ajmo daily

Moj ocigledno neaktivni neprijatelj (Humels mu u timu sa crvenim kofercetom) ili naprosto nije skontao pravila (Leva mu kapiten od pocetka)...ili ga naprosto boli Paja (a naravno ima ga u timu,i to zajedno sa Kanteom  :isuse: ) sada nastavlja da me terorise i preko Modrica i Srne tako da Ruxine...razumem te i saosecam u potpunosti 

Džemaili, Perišić, Milik. pa dokle više te šanse bez golova :isuse: