Calavera Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Da pogadjam: Sommer, Patricio- Rodriguez, Rami, Juanfran, Hector, Giaccherini- Perisic, Hamsik, Junuzovic, Paja, Ozil- Giroud, Mueller, Nolito cene se menjaju nakon grupne faze izuzetno precizno i nadasve tacno, izvolite prepisati za wildcard gle, timislav stvarno ima alabu. rekao bih da se nije previse udubljivao u ovo, mada sam i ja tek pre dva dana uzeo da nesto skrljam. sad kad alaba baraba zalila dva komada...
Dr Arslanagić Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Ljoris, Sanja, Vermalen, Smoling, Azpilikueta, Ali, Alaba, Hamšik, Pogba, Levandovski ©, Lukaku
Pokojni Ruxin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Proradilo sad, mož se vide neprijatelji, ne morate se cimati oko kačenja. To sam samo ja pokušavao da skrenem temu sa matuidija Od onog što sam bacio pogled najmanje bi mi se mililo da izađem na megdan gilfiju i kalaveri. Ali papir je jedno, a kdb-ova neminovna dominacija drugo
Calavera Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 (edited) Ljoris, Sanja, Vermalen, Smoling, Azpilikueta, Ali, Alaba, Hamšik, Pogba, Levandovski ©, Lukaku znas da mogu da se menjaju kapiteni posle svakog dana? stavi hamsiku © za sutra, pa prebaci na nekog drugog ako ovaj nista ne uradi. meni kdb bio preskup s obzirom da u prvoj ima talijane koji ce se po obicaju zabunkerisati, a i belgija mi nesto ne uliva poverenje. Edited June 10, 2016 by Calavera
Pokojni Ruxin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 (edited) A i igrače koji su fejlovali učinkom možeš svaki dan da zameniš onima sa klupe, tako da prvi tim u suštini ne postoji. Ali to važi samo dok ne počne prva tekma dana. Što se kiče kdb-a - ja sam od starta istripovao da je must, i to mi uopšte nije dolazilo u pitanje. Oko njega sam pravio tim, tako je u suštini paja bio njegova žrtva (a i imao sam neutemeljen strah da ako ne izdominira prvu može lako da popuši klupu u jednoj ili obe ostale ). Znači kad budem pokojnik mesto pukovnika vi zahvalite belgijancu. :( Edited June 10, 2016 by Ruxin
John Coltrane Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 (edited) Gilfi, pljacka od strane UEFA, prebacilo traku Grizmanu, u classicu je Paja © i u Daily takodje- ne znam sta se desilo?! No i pored toga-cestitke, cvece sutra. Edited June 11, 2016 by John Coltrane
malkin Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 (edited) šetanje © trake će biti žešće glavobolno. Calavera i Ruxin svojeručno osigurali Alabi 3 gola i 4 asistencije u grupi, svaka čast edit. nema veze Edited June 11, 2016 by malkin
Timmi Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 izuzetno precizno i nadasve tacno, izvolite prepisati za wildcard gle, timislav stvarno ima alabu. rekao bih da se nije previse udubljivao u ovo, mada sam i ja tek pre dva dana uzeo da nesto skrljam. sad kad alaba baraba zalila dva komada... 10 minuta. nisam mogao da dam traku paji. ne fali alabi nista. sta pisaste na ovih prethodnih 15 strana?
pantelia Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Kapiten ne moze da se menja izmedju meceva npr. u 15h i 18h, jel tako?
Pokojni Ruxin Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 sta pisaste na ovih prethodnih 15 strana? Ništa
Gylfi Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 Evo ako će neko na Daily 7s crtu, ili John na revanš: 84032NVC29CV55H
cvrlle Posted June 11, 2016 Posted June 11, 2016 I schar i shaqiri, na žalost na 7mici Sent from my D2403 using Tapatalk
Recommended Posts