Kanzas siti zez Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Španija postiže ukupno 3 gola u grupi, to sam već objasnio sva tri Nolito
Pokojni Ruxin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Šta se štekate, dok god imate paju bezbedni ste :(
malkin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 pa to je i Ruxin rekao: levo krilo koje će... Levo krilo ekipe koje će dati ukupno 3 gola u grupi, pa još klasifikovan kao špic
Pokojni Ruxin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Ruxin je nepismen, ali se dovoljno puta opekao o špance da zna o čemu priča koliko li će tek ovo da mi se obije o glavu, već me stra
malkin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 ajde Timmi nek objavi svoj tim da svi vidimo gde smo pogrešili
Pokojni Ruxin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 (edited) +1I kalavera, valjda ima makar jednog matuidija™ vrednog abjuza edit - ako objavi timi ja obećavam da kačim svoj prvi draft koji je skroz kvalietna pizdarija, a prirastao mi za srce i umalo ne krenuh sa njim. Imam uslikano u telefonu, nema prevare. Takođe bi u tom slućaju mogli da utvrdimo da li je poverenje u 1 matudija tu bilo od samog starta. Pa vi vidite... Edited June 10, 2016 by Ruxin
Calavera Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 ne znam bas da sam ja neki etalon posle onako kvalitetnog raspada prosle sezone, ali evo: svajcarska, portugal - svajcarska, francuska, spanija, nemacka, italija - hrvatska, slovacka, austrija, francuska, nemacka - francuska, nemacka i nolito djokovic
Pokojni Ruxin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Ako je alaba u pitanju on nije ništa bolji od matuidija dok god protivnici ne prave penale
Moća Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Pise da ce menjati ali ne znam da li izmedju kola ili pred pocetak nokaut faze.
Kanzas siti zez Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 svajcarska, portugal - svajcarska, francuska, spanija, nemacka, italija - hrvatska, slovacka, austrija, francuska, nemacka - francuska, nemacka i nolito djokovic Da pogadjam: Sommer, Patricio- Rodriguez, Rami, Juanfran, Hector, Giaccherini- Perisic, Hamsik, Junuzovic, Paja, Ozil- Giroud, Mueller, Nolito cene se menjaju nakon grupne faze
Pokojni Ruxin Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Timi ima alabu, zabranite mi da pišem za moje dobro!
Gylfi Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Pih, pičkasto odustah od davanja trake Paji. Kao, pokloniće Žiruu domaćinski penal i napucaće ga još neka kenjara u glavu dok će motm Payet završtiti sa jednom asistencijom. No dobro, bar posedujem obojicu plus Ramija i Stanciua. Desi, Ronine.
Recommended Posts