June 10, 20168 yr pa to je i Ruxin rekao: levo krilo koje će... Levo krilo ekipe koje će dati ukupno 3 gola u grupi, pa još klasifikovan kao špic
June 10, 20168 yr Ruxin je nepismen, ali se dovoljno puta opekao o špance da zna o čemu priča koliko li će tek ovo da mi se obije o glavu, već me stra
June 10, 20168 yr +1I kalavera, valjda ima makar jednog matuidija™ vrednog abjuza edit - ako objavi timi ja obećavam da kačim svoj prvi draft koji je skroz kvalietna pizdarija, a prirastao mi za srce i umalo ne krenuh sa njim. Imam uslikano u telefonu, nema prevare. Takođe bi u tom slućaju mogli da utvrdimo da li je poverenje u 1 matudija tu bilo od samog starta. Pa vi vidite... Edited June 10, 20168 yr by Ruxin
June 10, 20168 yr ne znam bas da sam ja neki etalon posle onako kvalitetnog raspada prosle sezone, ali evo: svajcarska, portugal - svajcarska, francuska, spanija, nemacka, italija - hrvatska, slovacka, austrija, francuska, nemacka - francuska, nemacka i nolito djokovic
June 10, 20168 yr Ako je alaba u pitanju on nije ništa bolji od matuidija dok god protivnici ne prave penale
June 10, 20168 yr svajcarska, portugal - svajcarska, francuska, spanija, nemacka, italija - hrvatska, slovacka, austrija, francuska, nemacka - francuska, nemacka i nolito djokovic Da pogadjam: Sommer, Patricio- Rodriguez, Rami, Juanfran, Hector, Giaccherini- Perisic, Hamsik, Junuzovic, Paja, Ozil- Giroud, Mueller, Nolito cene se menjaju nakon grupne faze
June 10, 20168 yr Pih, pičkasto odustah od davanja trake Paji. Kao, pokloniće Žiruu domaćinski penal i napucaće ga još neka kenjara u glavu dok će motm Payet završtiti sa jednom asistencijom. No dobro, bar posedujem obojicu plus Ramija i Stanciua. Desi, Ronine.