jorma shparga Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Moja generacija Z je verovatno nesto najgore sto je RTS od dramskog programa snimio/emitovao u zadnjih n godina... Postoji mogucnost da je rec o tome da ja ne razumem pomenutu generaciju ali ono je na toliko nivoa lose da je to strasno, tekst, gluma, likovi. Ma sve!
Zico Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Samo ste ljubomorni jer vise niste mladi. Jel na rtsu isla serija Neki novi klinci?
svashtabezneshto Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 odgledala pretposlednju epizodu bese, naslućuje se rasplet. mnogo dobra serija, čak i ako malo ušećere kraj.
jorma shparga Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 57 minutes ago, Zico said: Samo ste ljubomorni jer vise niste mladi. Jel na rtsu isla serija Neki novi klinci? Neki novi klinci su za ovo jebeni Otpisani, klasik bre! a ni u njihovo vreme nisam bio klinac
Apollo Creed Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 On 5.3.2019. at 11:10, jorma shparga said: Moja generacija Z je verovatno nesto najgore sto je RTS od dramskog programa snimio/emitovao u zadnjih n godina... Postoji mogucnost da je rec o tome da ja ne razumem pomenutu generaciju ali ono je na toliko nivoa lose da je to strasno, tekst, gluma, likovi. Ma sve! Ima li makar....?
Frank Pembleton Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 On 5.3.2019. at 16:43, svashtabezneshto said: odgledala pretposlednju epizodu bese, naslućuje se rasplet. mnogo dobra serija, čak i ako malo ušećere kraj. Jel ima to za nevlasnike mts paketa?
mraki Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 (edited) On 5.3.2019. at 11:10, jorma shparga said: Moja generacija Z je verovatno nesto najgore sto je RTS od dramskog programa snimio/emitovao u zadnjih n godina... Postoji mogucnost da je rec o tome da ja ne razumem pomenutu generaciju ali ono je na toliko nivoa lose da je to strasno, tekst, gluma, likovi. Ma sve! Čuo pesmu iz uvodne špice, dovoljno da izgubim interesovanje za ostatak. tebra-bleja; nacija-generacija-destinacija-dominacija Edited March 6, 2019 by mraki
mraki Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 (edited) Pa da, zato i kažem. Kao da su o istom trošku snimili. Edit: Edited March 6, 2019 by mraki
svashtabezneshto Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 'aleja velikana to je naša destinacija', zvuči ok dok ne skontaš da je aleja velikana groblje
jorma shparga Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Posebna prica je koliko godina imaju glumci koji su satro generacija Z. Zajebali su Mimu Karadzica u Sivom domu koji je bio u popravnom domu sa 30
Matilda Ivancic Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 sta hvali, kad su mogli djuza i bora todorovic da igraju studente sa 42 u diplomcima
Recommended Posts