May 22May 22 On 21. 5. 2025. at 8:45, D11 said:Rts sttavio na svoj youtube kanal stare epizode Pozorišta u kući, pa ih uklonio.https://www.youtube.com/playlist?list=PLMb9ka8UZ8HhaU_fi9RcvKIP9lJh5t8x-zasto su uklonili? bas bezveze. odgledao sam prve 2-3. nisam znao da je ljerka drazenovic bila prva olgana stranu sve ostalo, ali to sto stavljaju stare serije je super stvar. cekam surdilovica l
May 25May 25 Volja sinovljeva za sada ( 2 epizode) iznenađujuće ok s obzirom da se secam poprilicne pljuvačine filmske verzije...
Monday at 08:595 days Author 12 hours ago, jorma shparga said:Volja sinovljeva za sada ( 2 epizode) iznenađujuće ok s obzirom da se secam poprilicne pljuvačine filmske verzije...Ja odgledao sinoć dve epizode.Očekivao sam da bude lošije.Svakako je "pomak" u odnosu na sve što se snima. Sada me zanima kako će izgledati "u celini".
Monday at 09:175 days Je li isti fazon da su prvih nekoliko epizoda iste kao film pa se prica nastavi ili je neki drugi sistem?
Monday at 09:485 days Author 30 minutes ago, bags said:Je li isti fazon da su prvih nekoliko epizoda iste kao film pa se prica nastavi ili je neki drugi sistem?Nisam gledao film, pa ne znam...
Thursday at 13:482 days Pojavile su se AI upscaled verzije serija Vuk Karadžić i Kraj dinastije Obrenović. Mislim da je ovo najbolji kvalitet koji može da se izvuče a da nije u pitanju profi restauracija. Downloadujte bez okolišanja.
Thursday at 17:122 days U da, ta scena u VK seriji kada Švabo dođe da ih miri, a naši se dogovorili da za tu priliku zapale neke napuštene barake na Vračaru da pokažu kako sa Turcima nema razgovora. Svinjarski trgovci su bili vrhunske diplomate.