Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Meni nova Složna braća solidna za ubijanje dosade. Kraj jako interesantan.

Posted

jebem li ga, ja pokušao, fali mi ona štroka iz prvog dijela plus nekako mnogo mi vuče na ono prvo, isti raspored snaga, samo promijenjena lica. Nekako imam isti problem kao i sa Otvorenim vratima. 

Posted

Područje bez signala otišlo u krasni.

Što je uostalom logično kad u jednoj epizodi ubiješ Izudina Bajrovića i spadneš na Gorana Bogdana.

Posted

Ne bih se složio sa vama...Za klasu bolje od svega što se snima na BHS jeziku poslednjih godina...Ne računam Crno bijeli svijet kao klasu za sebe.

• +1 2
Posted

Podrucje mi je jaka 4, naravno da moze bolje, cerke su lose obradjene, sta ona svedski mumla na parastosu, i jos pokoja sitnica. Drago mi je sto je srećan hepiend na kraju.

Posted
Podrucje mi je jaka 4, naravno da moze bolje, cerke su lose obradjene, sta ona svedski mumla na parastosu, i jos pokoja sitnica. Drago mi je sto je srećan hepiend na kraju.
Ne prepričavati srećan hepiend do ponedeljka! :mad:
  • +1 1
Posted

Ubice su dobre, bolje nego sto sam ocekivao.

Ideja da Branka Katic :wub: igra negativca je fenomenalna i u isto vreme neverovatna.

Posted
On 16.1.2022. at 21:50, renne said:

Nebo mi se srrušilo

Brankica Branka Katić negativan lik

1 hour ago, Milosh76 said:

Ubice su dobre, bolje nego sto sam ocekivao.

Ideja da Branka Katic :wub: igra negativca je fenomenalna i u isto vreme neverovatna.

Posted

Neka sapunica sa milicom milsom - zakljucak i dalje ne zna da glumi

Juzni vetar 14. epizoda - pola ne razumem/ne cujem...il je mi je srpski postao stran il im se napio mikser tona ...mnogo se psuje to sam primetila, neprijatno mi.

Posted
Just now, mustang said:

Neka sapunica sa milicom milsom - zakljucak i dalje ne zna da glumi

Juzni vetar 14. epizoda - pola ne razumem/ne cujem...il je mi je srpski postao stran il im se napio mikser tona ...mnogo se psuje to sam primetila, neprijatno mi.

ton u nasim serijama je katastrofalan. vec smo o tome pisali. ako ima neka muzika u pozadini ili neki sumovi, onda zaboravi.

jos kad dodas na to vranjanski dijalekt onda je gledanje "necista krv" pravi izazov 

Posted (edited)

Mislila sam prvo da je do naseg tv-a al provalih da nije. Pa sta im je?!? Nije da se nema para

Svidja mi se spica u jusnom vetru, na grafiku mislim i muzika je dobra al mi vokal smeta (visok je). Al grafika je svetski uradjena.

Edited by mustang
Posted
5 minutes ago, mustang said:

Mislila sam prvo da je do naseg tv-a al provalih da nije. Pa sta im je?!? Nije da se nema para

Svidja mi se spica u jusnom vetru, na grafiku mislim i muzika je dobra al mi vokal smeta (visok je). Al grafika je svetski uradjena.

meni je spica u Besi odlicna. muzika i dizajn su :ziga:

Posted
3 minutes ago, Ros said:

meni je spica u Besi odlicna. muzika i dizajn su :ziga:

Nisam to jos uhvatila, na kom kanalu je i kada?