Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Odgledao UMO5 ove prve dve epizode.
Mnjah, a i vizuelno mi baš onaaako...
Kamera mi baš krš...

... Shiit has hit the fan

Posted

Pogledah malo Mrkomira Prvog na HRT, pa čak je i zanimljvo. To nisam očekivao s obzirom da Hrvati baš i nisu sa komedijom na ti (osim nekoliko izuzetaka).

Posted

Jao što je meni trebalo na ovako usrani početak NG da se ponadam da Složna braća 2.0 vrede išta

Pa ono je plač majke božije :frust:

Osim onog što menja Čengu/crnogorca što valja gorivo /ne mogu da se odlučim/ i onog menadžera iz Tome - apsolutni horor nivo Kursadžije, čak i ispod toga

Posted

Kamiondzije i dalje dobre, malo depra, malo smeh. Pristojni dijalozi.

• +1 1
Posted (edited)
5 minutes ago, djeneralche said:

Na početku je trebalo vremena da se naviknem, ili je prosto bila lošija. Već duže vreme mi je skroz okej.

Edited by Milošica
Posted

Nebo mi se srrušilo

Brankica Branka Katić negativan lik

Posted
19 hours ago, djeneralche said:

jesu to nove epizode ili repriza?

Posted
17 minutes ago, slepa živana said:

jesu to nove epizode ili repriza?

Pocele su nove.

• Hvala 1
Posted

probao sam ja malo, al meni to sporo. 

čak mi i čudno kako je čolović izbacio pendulu iz manira. 

mislim nije mi inenađenje da je ovaj to uradio, nego mi neobično ovog gledati kad je normalan. 

Posted

Jeste sporo, zato i kazem da  provejava malo ta depra ali dovoljno dozirano da ne smara a pored toga ima i da se nasmeje. Cak su citirali i Selimovica u poslednjoj epizodi. Pendula igra svoju najbolju ulogu do sada. Tihomir Stanic isto igra odlicno.

Posted

Sinoć na nagovor lepše polovine pustih, bez ikakvih predznanja, Azbuku našeg života. 

Opušteno ide u rubriku "ja sam gledao, da vi ne biste morali". Red unutrašnjih monologa, red debilnih razgovora, red nesuptilnih promo spotova najrazličitijih sadržaja (od Skyline-a do Barbose). Posle videh da je uradak po istoimenom delu Mirjane Bobić Mojsilović. To mi je objasnilo silu onih monologa, izgleda ne postoji drugačiji način da se prepriča radnja knjige sem prepričavanja iste kroz monolog.

:vesala:

Posted

:naughty: moram danas posle posla malo da obnovim odela.

Posle Crne svadbe su ga ražalovali sa ministarske pozicije, ali snašao se i u import/export-u.

Posted

Da li  i vama SuperNova ima katastrofalan zvuk? Muzika urla, glasovi su tihi.