Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Haralampije said:

ajde sad da se vredjamo, ja zavrsio treci odlicnim, ja tebi posaljem scan diplome a ti meni fotku tetovaze Dobrice, pa se izljubimo :heart:

:isuse:

Posted

Vidi, ti si se nametnuo danas kao nezamnljiv deo projekta : Stabilan.

Niko te nije tukao po usima da participiras ali ipak, hvala ti. Sta je ad hoc virtualni poject Stabilan?

Za ubijanje dosade, prekracivanje vremena, forsiranja najgoreg u ljudima na PPP-u potrebno je samo malo imaginacije. Tri su postulata projecta Stabilan 

1.Stabilan internet

2.Stabilan dokok alkohola

3.Stabilno snabdevanje praznoglavcima

Za prva dva sam se sam pobrinuo, ali treci oce da bude probem, fala Shivi stojerucici™ sto si se ti pojavio.

Project je uspesno zavrsen, tako da mozes da odmoris, bar do sjutra. Ojha

Posted

Ok. Sporan je DC. To razumem, nema mi ogavnijeg lika, verujem da ima neki moj post o njemu na forumu. Smatram ga cistim zlom i stetocinom, negove ideje i pol. delovanje prezirem. 

Nisam zeleo da gledam seriju iskljucivo zbog pisca. Nisam ni gledao par prvih epizoda, ali sam se ukljucio. Mogu da gledam i deluje ok. Nista citao nista od Cosica, osim obavezne lektire. 

Posted

Cosic je jedan nepismeni vinogradar iz nekog sela kod Trstenika

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Калемар.

Posted

Друга и трећа епизода још боље од прве. :fantom: #НемојтеОдустатиНаПрвој

Screenshot_2021-11-12-04-22-32-475_com.android.chrome~2.jpg

Posted

Slobodan Beštić - major Kriger za XXI vek. 

Cvetkovićeva šapka mi je čudna, ne znam šta kažu "eksperti" za uniforme. 

Epizoda puna mučenja je, gle čuda, mučna. 

Posted
4 minutes ago, John Coltrane said:

Koliko još ima epizoda? 

Vreme zla?

Ukupno ih je 15, mislim da je sinoć bila dvanaesta.

• Hvala 1
Posted

Црна Свадба је јако лоше написана. Има ту неки парадокс између филмичности свега, доброг рада камере и јако лошег текста. Па ко би се онако обратио самохраној мами на паркингу, као (рас)поп, тотално антисоцијални покушај конверзације са предвидивом реакцијом. А и за Коју је ужасно лоше написан текст, тотално је предвидив у том лику. 

Posted

Pa makedonac i jeste antisocijalan, njega ni crkva nije mogla da istrpi, a svima ce da zaprzi corbu

• +1 1
Posted

Raspop je konstantno asocijalan, u svakom pokušaju da uspostavi konverzaciju. Čak i kada najzad dobije pet minuta pažnje on opet više ne kaže nego što kaže. Možda ima neki razlog za to, videćemo.

Meni je u početku bio potpuno nejasan onaj povratak u 1976. a onda je polagano ispalo je da je to jedan od najboljih elemenata u seriji. Sve odlično urađeno a radio komentator je otprilike najjeziviji od svih likova.

Dobra scena kod matore veštice u kući. Možda bi bilo bolje da su lupali prozori i gasile se sveće uz neke užasne glasove tame, ali nije ni ovako loše.

• +1 2
Posted (edited)
6 hours ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Црна Свадба је јако лоше написана. Има ту неки парадокс између филмичности свега, доброг рада камере и јако лошег текста. Па ко би се онако обратио самохраној мами на паркингу, као (рас)поп, тотално антисоцијални покушај конверзације са предвидивом реакцијом. А и за Коју је ужасно лоше написан текст, тотално је предвидив у том лику. 

Milosavljević je dosta maštovit, ali ume biti površan. Ipak, mislim da je ovde nekako najbolje uklopio tu maštu u praksi.

Edited by Milošica