Nikodije Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Pa da, to sam i pomislio, al reko da ne spojlujem.
Niveamen Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Meni je Crna Svadba odlicna.Gluma,tematika,muzika sve je na vrhu.Ako vam je ta serija losa,sta onda reci za Ubice mog oca,i slicne..
johan nagel Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Та Црна свадба изува што се мене тиче, сасвим случајно налетех данас на једну квалитетну сцену с Јеленом Ђокић ❤️, нисам ни знао шта је у питању али сјајна серија, сјајна.
ragasto Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Meni je i dalje jako dobra. Režija i generalno tehnički deo spašavaju sada već vrlo loše dijaloge.
Milošica Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 33 minutes ago, ragasto said: Meni je i dalje jako dobra. Režija i generalno tehnički deo spašavaju sada već vrlo loše dijaloge. Večito Đorđe Milosavljević ima problem da realizuje dobru ideju. I u Tajkunu je njegov scenario izvadila odlična režija.
ragasto Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Čini mi se da nije on radio scenario nego stanoviti Strahinja Madžarević. Kao saradnik na scenariju je potpisan Aca Radivojević...valjda je pomagao oko nekih horor elemenata. Loši su dijalozi, stvarno. Kao da je stariji osnovac/srednjoškolac sa engleskog prevodio na srpski. I neka već jednom skapiraju da Ljiljana Blagojević ne treba da glumi nikoga sa sela.
Frank Pembleton Posted November 8, 2021 Author Posted November 8, 2021 Čini mi se da nije on radio scenario nego stanoviti Strahinja Madžarević. Kao saradnik na scenariju je potpisan Aca Radivojević...valjda je pomagao oko nekih horor elemenata. Loši su dijalozi, stvarno. Kao da je stariji osnovac/srednjoškolac sa engleskog prevodio na srpski. I neka već jednom skapiraju da Ljiljana Blagojević ne treba da glumi nikoga sa sela.Ni doktorku?[emoji6]... Shiit has hit the fan 3
Nikodije Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 (edited) ispade crna svadba bolja nego sto sam ocekivao (covek kad cuje da je nesto "domaci horor" prodje ga jeza, al ne od straha), evo sa nestrpljenjem cekam sledecu epizodu. u ovoj poslednjoj cak je i kojo uspeo da bude duhovit, neka vajda i od njega. Edited November 8, 2021 by Nikodije 1
Sara Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Gledala sam 'Kljun' do 5 epizode odlicna, posle sunovrat
Jimmy Kowalski Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 35 minutes ago, msv said: Upozoreni ste na vreme, gledate na sopstvenu odgovornost..
Filozof manijak Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Jel može da se vlašku mag tuži za lažno predstavljanje i totalno nepoznavanje materije? Brale, prošetaj malo po homoljskim vlaškim selima (gde ne rade svi po inostranstvu) pa obiđi groblja, da vidiš kako izgledaju? 1
Jimmy Kowalski Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Otvori tviter pa da imamo pravi vlaski okrsaj 5
ragasto Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 5 hours ago, Frank Pembleton said: Ni doktorku? ... Shiit has hit the fan To može. Sad bi mogla da glumi fondašicu koja po selima ubeđuje ljude da su plantaže lavande i sremuša motori razvoja.
Recommended Posts