Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted
Recimo sve. Za dublju analizu doticne, prvo treba da te skinem sa ignore liste, ko ce stalno otvarati taj link sa tvojim porukama :fantom:
Izdrži brate!

... Shiit has hit the fan

Posted

Evo ga Guberina

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Posted

Odgledao sam sinoć prve dve epizode Crne svadbe.

Jesu one scene sa Kojom pisane da budu smešne ili ne? Svedok koji se pravda zašto ga Štimac nije ubio :laugh:

Sveukupno mi je dobra, nastaviću.

Posted

Koja je def najslabija karika serije do sada, kao da je čovek zaboravio da glumi.

Posted
On 3.11.2021. at 10:35, msv said:

Jesu one scene sa Kojom pisane da budu smešne ili ne? Svedok koji se pravda zašto ga Štimac nije ubio :laugh:

On 3.11.2021. at 10:36, Filozof manijak said:

Koja je def najslabija karika serije do sada, kao da je čovek zaboravio da glumi.

Kojo uvek igra sebe, pa tako i sada. Sve replike koje ima su na isti fazon, ispaljuje duhovite one-linere, kapiram da je uloga napisana bas za njega..

Posted
6 minutes ago, msv said:

Timotijevic postaje srpski Sean Bean. Gde god igra znas da ce da zagine..

Posted
Jesu one scene sa Kojom pisane da budu smešne ili ne? Svedok koji se pravda zašto ga Štimac nije ubio [emoji23]
Ja odgledadao 3 epizode.
Prilično razočan.
Razvukli do besvesti.
Cenim da će do kraja sezone da "ukradu" jedno dve epizode.

Posted

Počeo da gledam 12 reči. Trenutno na 4. epizodi. Zasad zanimljivo iako su mi same kriptovalute gotovo potpuna nepoznanica. :)

Posted

Meni se svidja Crna svadba, gledam sad na arena cloudu dve ispred rts-a i pocinjem da se pitam zasto se serija uopste tako zove, osim sto 

Spoiler

su pokazali taj obicaj

• +1 1
Posted
Počeo da gledam 12 reči. Trenutno na 4. epizodi. Zasad zanimljivo iako su mi same kriptovalute gotovo potpuna nepoznanica. smile.png
Zacudjujuce solidna serija, iako je Viktor Savic glavni lik. Na srecu ne smara previse.
Posted

12 reči sam počeo proletos da gledam, ali mi je Iris izbacivao samo jednu epizodu, pa sam digo ruke, mislio to neki nesrećni pilot.:D Delovalo kao zanimljiva varijacija domaće krimi serije, kripto-valute...

Posted
23 minutes ago, Zabalujev said:

kao zanimljiva varijacija domaće  kripto-valute...

Spoiler

oFACutU.jpg

• Haha 1
Posted
On 3.11.2021. at 10:36, Filozof manijak said:

Uvek je on bio grozan, al vremenom je sve gori. Odskače nekvalitetom čak i u ovako lošoj podeli. Prati ga Milovanović, nakon 4 epizode još nisam ukapirao čemu on služi osim što ima specifičan hobi. 

Posted

Uvek je on bio grozan, al vremenom je sve gori. Odskače nekvalitetom čak i u ovako lošoj podeli. Prati ga Milovanović, nakon 4 epizode još nisam ukapirao čemu on služi osim što ima specifičan hobi. 
Služi da Kojo ima čiju ženu da...

• +1 1