ultra plasticni Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 46 minutes ago, fusion_ said: Ma znam ali lakše je odmah pustiti na tv nego skidati pa prebacivati itd. Od toga sam se odvikao Svakako da je lakse platiti 2x za istu stvar
fusion_ Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 Svakako da je lakse platiti 2x za istu stvarO kakvom plaćanju govorimo, pogotovo dva puta?
renne Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 42 minutes ago, angelada said: Izgleda da nece na sbb mrezi:/ uopste je nema u pretrazi ni aplikacija ni weba (na televizoru) Radi na svim mrežama 1
angelada Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 Na mobilnom sam skinula, ali na teveu ne mogu uopste da je nadjem u pretrazi:/ ni u aplikacijama, ni u web pretrazu. Sad cu da smislim nesto, gleda mi se Crna svadba.
angelada Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 Samsung smart tv ali koji tacno pojma nemam, napisem kad utvrdim.
Zabalujev Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 43 minutes ago, John Coltrane said: Meni mali Vladimir isti Bojan Pečar. Vidi stvarno. Koja kilava epizoda večeras. Već par zadnjih se pitam dal je u ono vreme bilo tako lako doći do Tare autom. Sergej glumi samog sebe u uniformi Kneza Pavla.
John Coltrane Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Žešće su smorili sa Tarom, domaći turizam gazi redom. I nikako mi nije jasno ono sipanje crnog vina svake dve sekunde - kao da gledam domaću reklamu za pivo.
Haralampije Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Veceras cu da se upustim u Crnu Svadbu, najebali ste svi koji ste je hvalili ako je njesra. Posto je to radila Ivana Mikovic, po difoltu nemoz da valja al ajde. Slacu vam u inbox golisave slike Ruske Jaksic i Boska Jakovljevica, rendom
Frank Pembleton Posted November 2, 2021 Author Posted November 2, 2021 Veceras cu da se upustim u Crnu Svadbu, najebali ste [emoji3] svi koji ste je hvalili ako je njesra. Posto je to radila Ivana Mikovic, po difoltu nemoz da valja al ajde. Slacu vam u inbox golisave slike Ruske Jaksic i Boska Jakovljevica, rendom Šta tačno imaš protiv Ivane Miković? ... Shiit has hit the fan
Milošica Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Ako je nešto dobro u njenim serijama, to je produkcija. 1
Haralampije Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Recimo sve. Za dublju analizu doticne, prvo treba da te skinem sa ignore liste, ko ce stalno otvarati taj link sa tvojim porukama
Filozof manijak Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Nadam se da se Haralampiju neće dopasti Svadba. Proveravaću inbox redovno 1 2
Haralampije Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 3 minutes ago, Filozof manijak said: Nadam se da se Haralampiju neće dopasti Svadba. Proveravaću inbox redovno Pazi kad sam znao da ces se zapljunuti, za manijaka tvog kalibra spremio sam fotke cica sa Pirelijevog kalendara, cisto da te kaznim 1
Recommended Posts