Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Sad sam dovršio 4. epizodu Crne svadbe, i dalje je dobro. Jedino što sada glumci malo više govore pa izlaze na površinu osrednji dijalozi i povremeno slaba gluma...ali ajde, to za sada može da pokrpi i golotinja.

Posted
On 29.10.2021. at 9:48, ronin said:

U Vremenu zla ja bih rekao da se svi jebu...U četvrtoj epizodi sve pršti od koitusa...

U knjizi je opis seksa Milene Dragović i  Mustafe Golubića najgori opis seksa ikad u literaturi, ( dobro , postoji i kod Velmar Janković nešto slično jadno ) meni je stalno bilo na umu da je dobri  Dobrica seks samo zamišljao  pa onda to svoje zamišljanje stavio na papir. Od serije sam videla 10 minuta , i u tih 10 min. Nada Šargin izgovara  jedan od besmmislenih nozova rečenica koje je Dobrica zamislio da žene izgovaraju švaleru. Ok, on ipak nikad nije pričao sa ženama iako je bio oženjen :D

Posted
On 30.10.2021. at 23:36, Ros said:

odgledah besu upravo.

:ziga:

Cuci mi na disku vec duze vreme, sve cekam da se neko opet oglasi :)

Posted

još jedna preporuka za besu :)

(a i ova crna svadba je ok, kao da nije naša (gledam na rts-u, kasnim 2 epizode))

• +1 1
Posted

I od mene preporuka za Besu. Tek nedavno sam pogledao prvu sezonu, kad sam čuo da kreće druga uskoro.

Posted
mislim da da, teletext 888 
Tako je
Fala zivi bili. Za svadbu ide a za Branioca nije bilo. Konacno mogu da gledam k'o covek nesto nase.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Posted

Samo da napomenem za svaki slučaj, mi koji nismo na supernovoj kasnimo sa Crnom svadbom 2 epizode, pa vi ostali nemojte da spojlerišete.

• +1 2
Posted

Otkrio sam da Arena Cloud radi besplatno (free trial 15 dana) sa svim Superstar serijama u videoteci. Dovoljan samo broj telefona za registraciju, bez kartice. Taman da iskoristim da pogledam neke serije. :)

• Hvala 1
Posted
15 hours ago, ljuttko said:

U knjizi je opis seksa Milene Dragović i  Mustafe Golubića najgori opis seksa ikad u literaturi, ( dobro , postoji i kod Velmar Janković nešto slično jadno ) meni je stalno bilo na umu da je dobri  Dobrica seks samo zamišljao  pa onda to svoje zamišljanje stavio na papir. Od serije sam videla 10 minuta , i u tih 10 min. Nada Šargin izgovara  jedan od besmmislenih nozova rečenica koje je Dobrica zamislio da žene izgovaraju švaleru. Ok, on ipak nikad nije pričao sa ženama iako je bio oženjen :D

Ova trilogija konkretno baš kuburi sa ženskim likovima, osim Milene ne sećam se da ima još neko vredan pomena. Imam utisak da su Mileninu ulogu proširili u odnosu izvorni materijal ne bi li se stvorio kakav-takav balans. Ako se budu držali materijala, Nataša Ninković će se pojaviti u otprilike 3 scene ukupno.

A sav onaj sex u 4. epizodi valjda treba da zamaskira činjenicu da se u samoj radnji baš ništa nije dogodilo. A i ono jedino što se dogodilo, tj. što je nagovešteno je Ivan Ivanović uspeo da spoiluje u svojoj emisiji :isuse:

Posted

Чика Dobrica je, definitivno i sve drugo na stranu, najtrapavijitm srpski pisac ikada kada je rec o seksu, ljubavi, zenama...

Na stranu moguce licne traume, frustracije, :D razlog verovatno lezi u tome sto se pomenute teme ne uklapaju u knjizevne postupke koje je usvojio i u kojima je bukvalno svaki dijalog, svaka recenica trebala da ima znacaj tezinu istorijske istinetm, osvrta na tesku i prokletu srpsku sudbinu, a to je metodologija koja se ne da primeniti na krevetskutm problematiku...

Njegovi dijalozi nisu dijalozi nego u vecini slucajeva istorijski manifesti, pateticna saopstavanja takozvanih istorijskih istina.

Buduci da se, nadasve, radi o losem i u svakom slucaju precenjenom piscu koji se zahvaljujuci apsolutno neknjizevnim okolnostima i kvalitetima :isuse: nasao tamo gde se nasao u srpskom knjizevnom Panteonu, ostaje ona da od govana pita ne biva, barem kada je o seriji i uopste ekranizacijama njegovih uradaka rec.

Posted
6 hours ago, fusion_ said:

Otkrio sam da Arena Cloud radi besplatno (free trial 15 dana) sa svim Superstar serijama u videoteci. Dovoljan samo broj telefona za registraciju, bez kartice. Taman da iskoristim da pogledam neke serije. :)

Je l imaju aplikacija za tv ili preko weba?

Posted
Je l imaju aplikacija za tv ili preko weba?
Ima za tv
  • Hvala 1
Posted
7 hours ago, fusion_ said:

Ovih novih serija ima po torentima, kače ih kao strane.

Posted

Ma znam ali lakše je odmah pustiti na tv nego skidati pa prebacivati itd. Od toga sam se odvikao

• +1 1
Posted

Izgleda da nece na sbb mrezi:/ uopste je nema u pretrazi ni aplikacija ni weba (na televizoru)