angelada Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Ima ima, ja sam hodajuci NDA, sa stranim klijentima to je kao dobar dan, a poceli i domaci. Mada - kako ce oni spreciti da jedno 500 ljudi koji su ucestvovali u produkciji ne isprica makar zeni ili muzu - to mi nikad nece biti jasno i informacije uvek procure (iz iskustva). Ja sta cu - cuvam svoju i reputaciju firme al nekad bih tako rado brbljala jer cesto radimo sa filmskom i tv produkcijom. Ali - to je sad u Srbiji postao posao gde se vrte velike pare (makar segment koji ja doticem) i brbljivci brzo izadju na los glas pa ih niko ne zove.
Frank Pembleton Posted October 31, 2021 Author Posted October 31, 2021 A kako se u NDA tretiraju FB postovi sa snimanja?Pošto toga ima ihahaj.... ... Shiit has hit the fan
Milosh76 Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Jao ta Besa mi je bila na listi... Jel previše pristrasno uradjena?Gledaj, verovatno najbolja domaca serija od svih aktuelnih koje ti mogu pasti na pamet. 3
MocaVukotic Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 15 minutes ago, Frank Pembleton said: A kako se u NDA tretiraju FB postovi sa snimanja? Pošto toga ima ihahaj.... ... Shiit has hit the fan Ne moze drustvene mreze, to je no no
angelada Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Pa kao ne bi smeli, mada su kacili, pa ih onda zove neko ako vidi pa im trazi da brisu… vise neprijatnost jer krenu telefoni da se nekome napijes krvi zato sto je na lokaciji fotkao sta znam - stolicu. Uvek negde curi, ali dok ne iscuri radnja, iskreno ni ne razumem sto toliko smeta. Ja da sam produckcija, sama bih objaviljivala “behind the scenes” - mislim da je profil serije Witcher odlican primer, iako ne moze ne znam koliko da otkrije radnju jer je po knjizi, ali je opet izmenjena serija u odnosu na knjige… Sta znam. Moje je da cutim.
Frank Pembleton Posted October 31, 2021 Author Posted October 31, 2021 Ma naravno.Mislim da uvek to može da bude problematično, ne samo radnja, nego i npr.mere zaštite na setu tj. nepoštovanje istih itd...Ja za neotkrivanje radnje još i kapiram da je ekstra bitno jbga....Al tako je to sve kul dok neko ne najebe [emoji12]... Shiit has hit the fan
Milošica Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 (edited) 9 hours ago, pbg12345 said: valja pohvaliti filipa djurica da je napokon izasao iz uloge u "moj jutarnji osmeh" doduse, sad je jos cudnije, ako vec moze, zasto to nije uradio ranije Meni je on bio dobar i u seriji "Grupa". Edited October 31, 2021 by Milošica
pbg12345 Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 e to nisam gledao u 12 reci i kljun je preneo onu smusenost, asocijalnost i mucanje iz lika u filmu
Frank Pembleton Posted October 31, 2021 Author Posted October 31, 2021 valja pohvaliti filipa djurica da je napokon izasao iz uloge u "moj jutarnji osmeh" doduse, sad je jos cudnije, ako vec moze, zasto to nije uradio ranijeJa to čekam već godinama, ali nikako... ... Shiit has hit the fan
Filozof manijak Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Odgledao prvu epizodu Crne svadbe. Dopalo mi se vrlo. Konačno da Slavko Štimac dobije ulogu koju može da odglumi. Atmosfera prve epizode mi baš legla, nadam se da će biti vredno gledanja.
Sara Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 11 hours ago, steins said: Jeste. Odlična je za sad. Ali je mračna, depresivna a oko kraja ne znam, nisam odgledao do kraja. Toni Mihajlovski je Marvelovski pop, svakog sekunda očekujem da isuče katanu ili UZI ispod mantije. Nikola Kojo smršo Pretpostavih da sa tim naslovom ne moze biti vesela. Poznat mi je obicaj. Nisam trenutno u mogucnosti za teske teme Hvala na komentaru
Filozof manijak Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Očigledno je inspiracija uzeta iz masakra u Jabukovcu. Ne mogu da provalim ima li okultnih elemenata ili je ovozemaljski psiholoski triler
ultra plasticni Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Pa ne ali DB sprovodi paralelnu licnu istragu koji je to fazon jbt
Jimmy Kowalski Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 8 hours ago, pbg12345 said: e to nisam gledao u 12 reci i kljun je preneo onu smusenost, asocijalnost i mucanje iz lika u filmu A u Crnoj Svadbi ostao bez glasa. On izgleda ne moze normalnu ulogu da dobije.. 1
Milošica Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 (edited) 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: A u Crnoj Svadbi ostao bez glasa. On izgleda ne moze normalnu ulogu da dobije.. To inače nije bilo u scenariju, ali je reditelj ubrzo po početku snimanja primetio da bi tako bilo najbolje i za glumca i za seriju. Edited October 31, 2021 by Milošica 1 1
Recommended Posts