Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Pokušao sam da gledam seriju Kljun na nagovor drugara. Odgledao dve epizode i prekinuo. Nisam mogao da istrpim tu lošu glumu.

• +1 1
Posted
13 minutes ago, BlackGeorge said:

Pokušao sam da gledam seriju Kljun na nagovor drugara. Odgledao dve epizode i prekinuo. Nisam mogao da istrpim tu lošu glumu.

trebo si da izdržiš do osme epizode, ta je najbolja :fantom:

• Haha 1
Posted
10 hours ago, Zabalujev said:

U Korenima se svi nalivali rakijom. Vreme zla - svi puše non-stop. 

U Vremenu zla ja bih rekao da se svi jebu...U četvrtoj epizodi sve pršti od koitusa...

Posted
1 hour ago, ronin said:

U Vremenu zla ja bih rekao da se svi jebu...U četvrtoj epizodi sve pršti od koitusa...

jel ima sisa?

Pitam za Tonija

Posted

makar tad Srbija nije kuburila s bijelom kugom

Posted

tad nisu imali vakcine koje izazivaju steriiltet :fantom:

Posted

Nije bilo ni društvenih mreža ni foruma npr. 

Posted
21 minutes ago, renne said:

jel ima sisa?

Pitam za Tonija

Ima vrlo korektnih sisa...Podržao sam to.

Posted
40 minutes ago, renne said:

jel ima sisa?

Pitam za Tonija

Pojavile su se, al ništa spec. Ali Nada Šargin ih i dalje krije. Šušljik zaskače šta stigne, a i mladi revolucionar krenuo da kupi profuknjače po ulici. Mislim da je to istorijski realno.

Šušljik mi je mnogo smešan, ne ide... Plus je Ivan Katić mršavko (i ona njegova iz Pariza ga tako zove), a Radovan nabijen i plećat... 

Posted

Jebiga, Radovan nije Christian Bale pa da dodje sa 30 kila manje na snimanje. Dali mu da nosi za broj veci odela, ali ne mogu da ga zamaskiraju kad se skine.

A Nada se skinula u kadi, dal prva ili druga epizoda.. 

Posted (edited)
28 minutes ago, Zabalujev said:

Pojavile su se, al ništa spec. Ali Nada Šargin ih i dalje krije. Šušljik zaskače šta stigne, a i mladi revolucionar krenuo da kupi profuknjače po ulici. Mislim da je to istorijski realno.

Šušljik mi je mnogo smešan, ne ide... Plus je Ivan Katić mršavko (i ona njegova iz Pariza ga tako zove), a Radovan nabijen i plećat... 

Имам утисак да је сам себи додијелио улогу, а такав сам утисак имао и у Коренима.

Edited by Cane Vukic Prebranac
Posted

Pa gde nije, čovek kreator serije, glavni producent, šta je već... :D  

Milan Marić je imao fino pojavljivanje kao funkcioner Kominterne, samo ruski mu je bio malo tvrđi nego što bih očekivao od nekog ko je glumio Dovlatova. Dal su ga nahovali u ruskom filmu, ili ga ovde zabole, ili je dodao akcenat liku koji nije rođeni Rus, pojma nemam.

Posted

Ni Dovlatov nije rođeni rus, mislim da je Gruzija, tatar tako nešto

Posted
3 hours ago, Zabalujev said:

Pa gde nije, čovek kreator serije, glavni producent, šta je već... :D 

Па мало га претјера господин :D

Као чудак из подрума који би да пипка газдину жену и може проћи али као црвени Џејмс Бонд никако.

• Haha 4