Kreator Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 Pokušao sam da gledam seriju Kljun na nagovor drugara. Odgledao dve epizode i prekinuo. Nisam mogao da istrpim tu lošu glumu. 1
Reaktor Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 13 minutes ago, BlackGeorge said: Pokušao sam da gledam seriju Kljun na nagovor drugara. Odgledao dve epizode i prekinuo. Nisam mogao da istrpim tu lošu glumu. trebo si da izdržiš do osme epizode, ta je najbolja 1
ronin Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 10 hours ago, Zabalujev said: U Korenima se svi nalivali rakijom. Vreme zla - svi puše non-stop. U Vremenu zla ja bih rekao da se svi jebu...U četvrtoj epizodi sve pršti od koitusa...
renne Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 1 hour ago, ronin said: U Vremenu zla ja bih rekao da se svi jebu...U četvrtoj epizodi sve pršti od koitusa... jel ima sisa? Pitam za Tonija
James Marshall Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 makar tad Srbija nije kuburila s bijelom kugom
Filozof manijak Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 tad nisu imali vakcine koje izazivaju steriiltet
James Marshall Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Nije bilo ni društvenih mreža ni foruma npr.
ronin Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 21 minutes ago, renne said: jel ima sisa? Pitam za Tonija Ima vrlo korektnih sisa...Podržao sam to.
Zabalujev Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 40 minutes ago, renne said: jel ima sisa? Pitam za Tonija Pojavile su se, al ništa spec. Ali Nada Šargin ih i dalje krije. Šušljik zaskače šta stigne, a i mladi revolucionar krenuo da kupi profuknjače po ulici. Mislim da je to istorijski realno. Šušljik mi je mnogo smešan, ne ide... Plus je Ivan Katić mršavko (i ona njegova iz Pariza ga tako zove), a Radovan nabijen i plećat...
Jimmy Kowalski Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Jebiga, Radovan nije Christian Bale pa da dodje sa 30 kila manje na snimanje. Dali mu da nosi za broj veci odela, ali ne mogu da ga zamaskiraju kad se skine. A Nada se skinula u kadi, dal prva ili druga epizoda..
Cane Vukic Prebranac Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 (edited) 28 minutes ago, Zabalujev said: Pojavile su se, al ništa spec. Ali Nada Šargin ih i dalje krije. Šušljik zaskače šta stigne, a i mladi revolucionar krenuo da kupi profuknjače po ulici. Mislim da je to istorijski realno. Šušljik mi je mnogo smešan, ne ide... Plus je Ivan Katić mršavko (i ona njegova iz Pariza ga tako zove), a Radovan nabijen i plećat... Имам утисак да је сам себи додијелио улогу, а такав сам утисак имао и у Коренима. Edited October 29, 2021 by Cane Vukic Prebranac
Zabalujev Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Pa gde nije, čovek kreator serije, glavni producent, šta je već... Milan Marić je imao fino pojavljivanje kao funkcioner Kominterne, samo ruski mu je bio malo tvrđi nego što bih očekivao od nekog ko je glumio Dovlatova. Dal su ga nahovali u ruskom filmu, ili ga ovde zabole, ili je dodao akcenat liku koji nije rođeni Rus, pojma nemam.
Fakundo Sava Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 Ni Dovlatov nije rođeni rus, mislim da je Gruzija, tatar tako nešto
Cane Vukic Prebranac Posted October 29, 2021 Posted October 29, 2021 3 hours ago, Zabalujev said: Pa gde nije, čovek kreator serije, glavni producent, šta je već... Па мало га претјера господин Као чудак из подрума који би да пипка газдину жену и може проћи али као црвени Џејмс Бонд никако. 4
Recommended Posts