October 27, 20213 yr 6 minutes ago, April said: Moćan casting... ako ovo useru, onda svaka čast Isto san pomislija. Edited October 27, 20213 yr by Milošica
October 27, 20213 yr Ja se nijednom nisam nasmejao tokom trejlera, a tu bi valjda trebalo da budu izvucene neke najbolje fore. A kad procitam opis "serija prati zgode i nezgode glavnog junaka Brane, kojem verni saputnik Beli pomaže da svakodnevno upada u nove probleme", ocekivanja su mi jos manja..
October 27, 20213 yr Bosonoga produkcija je snimila neke vrhunske serije kao što su Meso i Kosti, ali s druge strane i Hotel Balkan koji je očajno prošao premijerno na RTS-u. Tako da su jednake mogućnosti da serija bude ili odlična ili loša. Jedna ili druga krajnost
October 27, 20213 yr Scenario za Advokado je radio Nikola Pejaković, kao i za Meso i Kosti, dok je za Hotel Balkan uglavnom radio Nebojša Romčević. Tako da ovoj seriji treba dati bar neki početni kredit...
October 27, 20213 yr https://www.index.hr/magazin/clanak/srpsko-smece-od-serije-preko-noci-doslo-do-ocjene-99-na-imdbu-prica-je-sve/2313819.aspx
October 27, 20213 yr Author Odgledao Kljun.Hmmm, iskreno bolje nego što sam mislio da će biti, ali ipak...Nekako su mi epizode čudno poređane, mislim da su se u flešbekovima malo zeznuli.Glavna glumica, naaako dobra.Bezveze mi je Mićko. Pogotovo što je kasnije imao bitniju ulogu razvojem priče.Glumac koji glumi oca je odličan.Dragojevićeva fascinacija[emoji769] televizijskim medijem je prenapadna."vanbeogradski" glumci osveženje. ... Shiit has hit the fan
October 28, 20213 yr Besa definitivno krece 27 i 28.10 na Superstaru, a posle sedam dana na Prvoj, svez info iz produkcije.
October 28, 20213 yr 6 minutes ago, angelada said: Besa definitivno krece 27 i 28.10 na Superstaru, a posle sedam dana na Prvoj, svez info iz produkcije. .10 as in oktobar?
October 28, 20213 yr 46 minutes ago, angelada said: Greska - novembar super. taman stignem da odgledam prvi deo.
October 28, 20213 yr I ja cu jos jednom ne mogu bas da se setim sta bi sa Urosem na kraju nesto sam prekopcala.
October 28, 20213 yr 1 hour ago, angelada said: sta bi sa Urosem Pa krenuo je da ubija za albansku mafiju... i to vrlo uspesno