fusion_ Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Zato na zapadu uvek imaju titlove i za svoje serije. Na streaming platformama obavezno.
Milošica Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 1 hour ago, jorma shparga said: Jednostavno mutavog Hercegovca je apsolutno nemoguce razumeti, osatak dijaloga je skroz ok ali za njega cak ni pojacavanje tona ne pomaze ... Ima harizmu, voli ga kamera, zna i da glumi(u smislu da verujem njegovoj emociji), ali zaista mu je dikcija 0. Zato je i pokidao u filmu "Otac" gde nema mnogo dijaloga, a opet je držao pažnju sve vreme.
jorma shparga Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Drugim recima jebe ga pojava zvucnog filma kao takvog. btw. imala je i Lesi harizmu, a znala je i osnovne komande pa nisu gurali muceno kuce u svaki drugi film 7
Deco Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 5 hours ago, jorma shparga said: Drugim recima jebe ga pojava zvucnog filma kao takvog. btw. imala je i Lesi harizmu, a znala je i osnovne komande pa nisu gurali muceno kuce u svaki drugi film Ja bi sačekao ako nije baš zapelo, slučajno sam naleteo na reprizu Kljuna koja je išla sad za vikend i bilo je titlovano a čini mi se da je i za Senke S3 bila tako neka varijanta. Pretpostavljam da će slična praksa biti i ovde.
Milošica Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 1 minute ago, ragasto said: Crna svadba je za sada jako dobra. To čujem sa više strane. Iznenađujuće. Mora da se pogleda. 1
Jimmy Kowalski Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 11 hours ago, Milosh76 said: 19 hours ago, Jimmy Kowalski said: Pet. Zar nije na kraju onaj sto je mrtav, ustvari ziv, a mi to kao ne vidimo i bog zna kako smo iznenadjeni njenom facom? Izbledelo mi secanje, ko da sam pre 100 godina gledao, tako da se ne secam tog detalja. Serija ipak ispunjava Delijin kriterijum da je prica manje vise zaokruzena na kraju..
John Coltrane Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Hiperprodukciju domaćih serija u stopu prati hiperprodukcija postova, jbt dok se okreneš već 10 novih strana o 4 nove serije. Kakav je Kljun i jel se gleda/bindžuje™ Vreme zla? unapred zahvalan
Milosh76 Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 28 minutes ago, John Coltrane said: Kakav je Kljun i jel se gleda/bindžuje™ Vreme zla? Kljun je totalno drugacija serija i atmosfera i gluma i glumci. Imas gomilu mladih glumaca i 2 zvezde, jedna je Ljiljana Blagojevic, a drugi je Micko Ljubicic Doduse i glavna glumica je poznata, ako si gledao "12 reci" Malo su je zbrzali na kraju, ali generalno moze da se gleda. Vreme zla sam citao davno, nisam gledao seriju.
stajebrebilo Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Crna svadba je za sada jako dobra.Odlična
Moća Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Da li za sve nase serije ide titl na Rts-u?Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
April Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 15 hours ago, msv said: Moćan casting... ako ovo useru, onda svaka čast 2
Recommended Posts