Milosh76 Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Meni je Kljun ok kraj, otvoreni za nastavak. Ja bih zavrsio tako sto Kristijan ubija ovu iz Fondacije i predaje se. Ovako skoro sigurno ce biti druge sezone. Gde gledate Svadbu?SuperStar a od sl vikenda na RTS 1
fusion_ Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Moram povući reč za seriju Felix, na prvu mi je izgledala krš prvih 10 minuta, na kraju sam pregurao i sad mi je čak i simpatična, ima dobrih epizoda.To je zapravo nastavak Kecmanovićvog romana, tj. počinje tamo gde roman završava, samo u formi sitkoma. Čak se i on pojavljuje kao epizodna uloga.
Fakundo Sava Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 23 hours ago, Delija67 said: Jel ima neka serija snimljena kod nas u poslednjih 20 godina, a da se zavrsila nekakvim krajem bez neke ocekivane sledece sezone? Vikend sa ćaletom RIP Kašika ( a možda i ne) Ima gomila serija od pre desetak godina,rađene po nekim romanima Gordane Kujic,Mirjam,Selenić,Balašević...Moj rođak sa sela,Gorki plodovi,Jagodići...ali ništa od toga nisam gledao
Niveamen Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Veceras krece i Vreme Zla na Novoj S.Glumi Lausevic,Goran Bogdan..
James Marshall Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Bogdan kapiram u ulozi zajebanog Hercegovca.
Zabalujev Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Opaka glumačka ekipa. Produkcija solidna, al jebote, ono zazivanje: Slobodane Jovanoviću/Dragišo Vasiću i fesovi i feredže u Istanbulu 1940. Nisam čitao književni predložak, znam parčiće Vremena smrti i Vreme vlasti, pa uspevam nekako da se snađem sa rodoslovom. Ne znam kako će neko ko upada bez predznanja.
colonelo Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Od novijih serija zaokružen kraj je imala serija Jedini izlaz. Doduše, to jeste proširena verzija filma, tačnije film je skraćena verzija serije. Zapravo je pravi podvig što su od toliko snimljenog materijala uspjeli izmontirati dvočasovni film koji izgleda koliko-toliko smisleno i zaokruženo. Serija, pak, daje mnogo širu sliku i može biti interesantna čak i onima koji su pogledali film. Sasvim solidna i čak možda malo potcijenjena serija. Zaokružen kraj su imale i Kosti. Tu nas, doduše, očekuje i treći, završni dio trilogije - Koža. Ipak, tu se očekuje nova priča i potpuno novi likovi, neki novi glumci i neki stari glumci u novim ulogama. I kraj serije Tajkun je na neki način zaokružen, ali još tokom emitovanja serije je najavljeno je da se planira i drugi ciklus. Vojna akademija djeluje kao da je definitivno završena nakon 5 ciklusa. Švindleri su u oba ciklusa dovršili priču koje je započeta. I ove nove Kamiondžije su djelovale kao završene, ali se priprema i drugi ciklus... Senke nad Balkanom i Meso/Kosti/Koža su od starta najavljene kao trilogije i valja se nadati da će izgurati do kraja. Ostale serije uglavnom djeluju kao da planiraju da idu u nedogled, dok god bude kapalo sa državne pipe. Neke od njih poput Beležnice profesora Miškovića i Kalkanskih krugova na kraju gledaoca ostave u osjećanju da je prevaren, naročito ako je očekivao kakav-takav kraj i razriješenje misterija kojima se te serije bave. Jedino je izvjesno da se neće nastavljati Kralj Aleksandar od Jugoslavije, s obzirom na sudbinu glavnog junaka na kraju serije. Osim ako ne planiraju nastavak o njegovim sinovima...
Jimmy Kowalski Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 On 24.10.2021. at 21:52, Delija67 said: Jel ima neka serija snimljena kod nas u poslednjih 20 godina, a da se zavrsila nekakvim krajem bez neke ocekivane sledece sezone? Pet. 1
Milosh76 Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Pet.Zar nije na kraju onaj sto je mrtav, ustvari ziv, a mi to kao ne vidimo i bog zna kako smo iznenadjeni njenom facom?
Arkadija Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Jel neko gledao Vreme zla? Ja sam počela, pa odustala. Definitivno mi ne ide opus Dobrice Ćosića.
Zabalujev Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 2 hours ago, Arkadija said: Jel neko gledao Vreme zla? Ja sam počela, pa odustala. Definitivno mi ne ide opus Dobrice Ćosića. Napisah sinoć, eno na prethodnoj strani, ali nisam napisao o kojoj je seriji reč Posle prespavane noći - def. nije za svakog, teške Ćosićeve priče, jebiga, porodična epika. Ipak, obrada tog perioda mi se mnogo više dopada neko Senke, da ne pominjem Šotra opus 1
Frank Pembleton Posted October 26, 2021 Author Posted October 26, 2021 I Pet i Grupa su imali porođajne muke, bili su svakako planirane za više sezona ali finansije...Grupa je čak imala i "pilot" koji se drugačije zvao gde su isti glumci igrali različite uloge [emoji12]... Shiit has hit the fan
jorma shparga Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Za gledanje Vremena zla u kontinuitetu bilo bi neophodno da Nova S ukljuci mogucnost titlova ( 888 na RTS za vreme Mocvare je cudo cinilo) Jednostavno mutavog Hercegovca je apsolutno nemoguce razumeti, osatak dijaloga je skroz ok ali za njega cak ni pojacavanje tona ne pomaze ... 2
Haralampije Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Ja taj problem imam oduvek kad su domaci filmovi i serije u pitanju 1
Recommended Posts