morgana Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 losa je fokalizacija price u kljunu, iznevjerena su ocekivanja gledalaca sto se fondacije tice, 'sluzba je zlo' odnosno zlo je vjecito linija je ok ali balans teme i podteksta nije dobar 1
Lena Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 7 hours ago, foto said: jel se kljun na S zavrsava sada u cetvrtak (ne znam ko na kom kanalu prati)? vreme mu je. dosta je, zaista nema mesta nekom hajpu. Sinoć je bila poslednja epizoda (ako misliš na Nova S).
salerokada Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 Baš trapav kraj. Spoiler Ok, ne pobeđuje uvek dobro, ali način da se to desi sa Kristijanom i njegovom nejasnom (bar meni) motivacijom da se prikloni fondaciji, Sonji koja upada u fondaciju direktno kao prase na klanje (da nije upala oni bi i dalje držali ćerku, ali bi poslali nekog drugog da ubije braću Rukavina). Nejasna uloga Miće koji krene da prati Sonju, samo da bi par minuta kasnije dobio pištoljem po glavi. Pa fondacija u par minuta od kako je videla Miću na putu skroz na drugu stranu uspeva da napravi klopku za Miću, Mića nije video da ima nekog u žbunju. Nismo saznali ni šta je bilo sa Mićinom istragom o nestaloj deci, Kristijan se vratio kući, da li ga je sestra uhapsila, zašto ga je fondacija pustila da se vrati kući a ne povela sa sobom...
Kampokei Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 Kristijanu fondacija verovatno obezbedjuje decu za eksperimente, to bi mogao da bude motiv da im se prikljuci. Mozda cak i Marta tu ima neku ulogu. Ali, da, stosta je nategnuto u poslednjoj epizodi, a i inace. Nekim likovima je dato i previse vremena, naprimer Sirijki. Jedino ako bude igrala neku ulogi i u eventualnoj drugoj sezoni. Posle devete sam pomislio da nece biti nekog hepienda. Kraj serije nije katastrofalan, ali, sto rece morgana, malo smara opsednutost sluzbom. 1
Frank Pembleton Posted October 23, 2021 Author Posted October 23, 2021 Ja stigao do 4. epizode - je li psiholog treba da izgleda onako smušeno kao latentni psihopata ili je glumac toliko užasan [emoji3]Meni taj glumac bio super kad sam ga prvi put gledao, a sad kad izgleda da sve glumi isto jbga... ... Shiit has hit the fan
Milosh76 Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Da je @James Marshall izdrzao makar do 8. epizode, bilo bi mu jasnije ponasanje psihijatra. Odgledao sam 9 epizoda, finale cuvam za neki drugi dan, verovatno sutra.
James Marshall Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Odgledao sam do kraja, ok, da, ima neko objašnjenje mada je taj lik i dalje sumnjiv, da ne kažem traljavo napisan, pogotovo njegova motivacija. Koliko je tog utiska do skripta a koliko do glumca, ne mogu da provalim. Ali mi je, ma koliko priča bila zanimljiva, nekako taj lik nedorečen.
steins Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Crna svadba obecava.Ne secam se da sam gledao neku nasu seriju do sada koja ima toliko detaljisanih statista.Sent from my SM-N970F using Tapatalk
angelada Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Beleznica profesora Miskovica - kud sam se ponadala, zali boze sto sam pomislila da ce nesto da ispadne i povlacim da mi se dopala.
Delija67 Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Jel ima neka serija snimljena kod nas u poslednjih 20 godina, a da se zavrsila nekakvim krajem bez neke ocekivane sledece sezone?
fusion_ Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Pa ne, jer ako je popularna cediće je do poslednje kapi pa makar je totalno uništili. Takvih primera ima koliko hoćeš.
Delija67 Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Ma jasno mi je da je agile scrum nacin razmisljanja zahvatio i filmsku industriju i to na svetskom nivou, a ne samo kod nas, iako mi je to nespojivo sa umetnoscu i da je continious delivery prioritet, ali pokusavam da se setim kad je poslednji put snimljena serija koja ima kraj i pada mi na pamet Porodicno Blago iako je i ono imalo neku vrstu nastavka kroz Belu Ladju. Isto tako kad imaju pricu za posten film od 2 sata na silu prave seriju od 800 500 razvodnjenih epizoda sa sirenjem price na neke nebitne likove jer postenim filmom od 2 sata mogu da popune program na televiziji jedno vece, a seriju mogu da razvlace godinama. 1 1
fusion_ Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Meni je od novijih ostvarenja najbolji primer Ubice mog oca, koja je eto počela kao začetnik ovog talasa krimi serija i u prvoj sezoni bila i gledljiva. Kasnije iz sezone u sezonu sve veći raspad, i pri tome se seli s kanala na kanal. Evo čitam da počinje ko zna koja nova sezona na ko zna kom novom kanalu.A eto od tih "jednosezonskih" sa smislenim krajem jedino mi pada na pamet Jutro će promeniti sve. 1
Niveamen Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 (edited) Pogledao sam sinoc Crnu svadbu,2 epizode .Bas obecava ! Ima taj neki mracni vibe.Koliko je lakse gledati Nikolu Koja u ulozi detektiva nego mutavog Vuka Kostica. Edited October 25, 2021 by Niveamen
Recommended Posts