Giggsy Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Pre par nedelja, drug i ja smo iz cista mira pred grad skinuli Klasu i odgledali je na tv-u. Smeker, majstor
svashtabezneshto Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Na RTS su pustili emisiju (ili samo insert, nisam gledala od početka) Obraz uz obraz, sa pesmom "'ajd polako, 'ajd lagano". (Uz Dragana tu su i Radmilović i Mija Aleksić.) Nekako mi to skroz odgovarajuća pesma za ispraćaj. (Ne mogu naći sad snimak sa tim izvođenjem) Rasplakala sam se.
Sandens Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 (edited) ``Dragan Nikolić je oličenje punokrvnog beogradskog momka. Pokreti mačke, neprestani oprez, korača kao da se prikrada. Mršav kao hrt. Izbegava da priča o apstrakcijama, radije upotrebljava dečački cinizam, nego ispovednički ton. To je jedno od onih lica koje godinama prolaze Beogradom i postoje pokraj nas. To su momci koji pridržavaju uglove kuća da se ne sruše, a istovremeno žvaću žvaku gledajući filmove Džona Vejna. Nešto što bi možda neke žene nazvale: dete muškarac.`` Edited March 11, 2016 by Sundance Kid
đorđe geprat Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Na RTS su pustili emisiju (ili samo insert, nisam gledala od početka) Obraz uz obraz, sa pesmom "'ajd polako, 'ajd lagano". (Uz Dragana tu su i Radmilović i Mija Aleksić.) Nekako mi to skroz odgovarajuća pesma za ispraćaj. (Ne mogu naći sad snimak sa tim izvođenjem) Rasplakala sam se. trajalo je. malo manje od dva sata.gledao sam taj program svojevremeno. sjajan par milena i On. slava mu.
Meazza Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Na RTS su pustili emisiju (ili samo insert, nisam gledala od početka) Obraz uz obraz, sa pesmom "'ajd polako, 'ajd lagano". (Uz Dragana tu su i Radmilović i Mija Aleksić.) Nekako mi to skroz odgovarajuća pesma za ispraćaj. (Ne mogu naći sad snimak sa tim izvođenjem) Rasplakala sam se. Bile su bar dve emisije. Stvarno je bio smeker i car.
kapetanm Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Neverivatan zbir uloga, meni su sve drage, ali u Banovic Strahinji je ukrao sou glavnom pozitivcu. To je meni njegovo najbolje i nesto drugacije. Ma svud je bio genijalan. Zaista odlazi jedan deo naseg mladalackog vaspitanja i zezanja
James Marshall Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Na stranu ozbiljne uloge, ali mene je ovaj čovjek kupio svojim "zezatorskim" ulogama, znao je da mi nabaci osmjeh na lice kad god bih vidio neku od njegovih minijatura, poput ovdje već pomenute i kačene pjesme iz Kad budem mrtav i beo. Hvala na svim osmjesima.
ducca Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Danasnji dan me rasturio. Previse licno dozivljavam odlaske legendi kao Gaga. U poslednje 2 godine kao na traci nas napustaju. Ovo danas mi dodje kao zavrsni udarac
Marvin (Paranoid Android) Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Neverivatan zbir uloga, meni su sve drage, ali u Banovic Strahinji je ukrao sou glavnom pozitivcu. +1 :(
Barti66 Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Iako očekivano na neki način, rasturilo me na komade... Moji su poznavali "savršen par" i ceo dan mi se prevrću slike njihovih slučajnih susreta u starom kraju dok sam se ja onesvešćivao od divljenja i treme... Zbogom mangupe.
Recommended Posts