Goranz Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 to mu je verovatno najgori film, ne računajući Veliku frku RIP :( Obračun u kazino kabareu bi imao šta da ti kaže sad. Kao i za Bouvija, za neke ljude jednostavno ne veruješ da će umreti. Počivaj u miru.
stajebrebilo Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 to mu je verovatno najgori film, ne računajući Veliku frku RIP :( Kakva burma, kakvo zlato, ne znam o cemu pricas!? Dobar je bio Urke, nemoj tako[emoji53] slučajno poslato sa TT
MocaVukotic Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Kakva burma, kakvo zlato, ne znam o cemu pricas!? i prvi put "putuj igumane", ponovljeno u lepim selima.
Muwan Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 To mu je u Monci rekao Josif Tatić, još jedan velikan mada drugopozivac. Počivaj u miru legendo.
ZokiAsov Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Obračun u kazino kabareu bi imao šta da ti kaže sad. Kao i za Bouvija, za neke ljude jednostavno ne veruješ da će umreti. Počivaj u miru. Nisam gledao, mada mi deluje da i pljacka treceg rajha moze u taj kos.
garcia Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 ko nije radio sramotne tezge u životu, prvi nek baci kamen.
copkillah Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 ko nije radio sramotne tezge u životu, prvi nek baci kamen. ma nije to poenta, to je u redu, nego nijedan od pomenutih filmova ne treba da budu nešto po čemu će on da se pamti
pacey defender Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Odličan lik i odličan glumac, 2u1. Retka kombinacija.
Recommended Posts