March 11, 20169 yr to mu je verovatno najgori film, ne računajući Veliku frku RIP :( Obračun u kazino kabareu bi imao šta da ti kaže sad. Kao i za Bouvija, za neke ljude jednostavno ne veruješ da će umreti. Počivaj u miru.
March 11, 20169 yr to mu je verovatno najgori film, ne računajući Veliku frku RIP :( Kakva burma, kakvo zlato, ne znam o cemu pricas!? Dobar je bio Urke, nemoj tako[emoji53] slučajno poslato sa TT
March 11, 20169 yr Kakva burma, kakvo zlato, ne znam o cemu pricas!? i prvi put "putuj igumane", ponovljeno u lepim selima.
March 11, 20169 yr To mu je u Monci rekao Josif Tatić, još jedan velikan mada drugopozivac. Počivaj u miru legendo.
March 11, 20169 yr Obračun u kazino kabareu bi imao šta da ti kaže sad. Kao i za Bouvija, za neke ljude jednostavno ne veruješ da će umreti. Počivaj u miru. Nisam gledao, mada mi deluje da i pljacka treceg rajha moze u taj kos.
March 11, 20169 yr ko nije radio sramotne tezge u životu, prvi nek baci kamen. ma nije to poenta, to je u redu, nego nijedan od pomenutih filmova ne treba da budu nešto po čemu će on da se pamti