Frank Pembleton Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Jedna od najpotresnijih uloga mu je izvan typecasta: "Idemo dalje". Daaa ima on toga koliko hoces, samo da se covek priseti....
dragance Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Za mene naš najbolji, odrastao uz njega i Milenu. Zbogom majstore.
garcia Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 (edited) Daaa ima on toga koliko hoces, samo da se covek priseti.... Vlah Alija Edited March 11, 2016 by garcia
MocaVukotic Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 naravno da ima, devojački most, sezona mira u parizu, nešto između, pa ona čudna uloga u ćudo neviđeno, da ne pričamo o opakoj epizodi u život je lep
Papovac Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 (edited) kralj, hvala majstore https://www.youtube.com/watch?v=5UFofC5H_Z0 Edited March 11, 2016 by Papovac
ZokiAsov Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 naravno da ima, devojački most, sezona mira u parizu, nešto između, pa ona čudna uloga u ćudo neviđeno, da ne pričamo o opakoj epizodi u život je lep Poslednji krug u Monci. Pocivaj u miru Dragane.
John Coltrane Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Ne postoji nijedna ulogao kao Branimira Mitrovica Flojda koja je toliko inspirisala moje drustvo da gledamo film po 100 puta, da ucimo replike, pa cak jednom i da VHS kamerom snimamo scene iz filma u nasoj izvedbi. Kad sam to jednom prilikom pricao Goranu Markovicu gledao me je sa odusevljenom i strahom u isto vreme (u fazonu koji su ovo ludaci). Mislim da sam jedino njemu, iz neobjasnjivih razloga, mogao da "oprostim" ucestvovanje u ovim modernim bullshitovima pre svega Sotre, pa i ostalih.Toliko sam ga voleo da mu to nisam mogao "zameriti". Sludge je vec okacio antologijsku scenu laganja vojaka. RIP Flojde.
copkillah Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Poslednji krug u Monci. Pocivaj u miru Dragane. to mu je verovatno najgori film, ne računajući Veliku frku RIP :(
fikret selimbašić Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Dobro, u Bure baruta jeste dripac, ali pravi, nimalo sarmantan. Zao mi je, bio je veliki laf. Jeza podilazi od onakvog dripca. Gledaće se narednih dana skoro sve gdje je Prleta bilo. RIP
Recommended Posts