Marcus Wulffings Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 aaaaa braaaanaa, kraj je neminovan, pretpostavljam da je bio kancer
Sludge Factory Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Bas mi je zao. Vec dugo sam imao utisak da je on bio jako potcenjen glumac, uglavnom su ga ljudi voleli kao pojavu i facu (sto je svakako bio), a zaboravljali na glumu, a meni je on samo ulogom u Nacionalnoj klasi npr. pokazao da se radi i vise nego dobrom glumcu, u tom filmu je savrsen. Da ne govorim o Dzimuju Barki itsl. A i Prle u Otpisanima nije za zaborav u glumackom smislu. http://youtu.be/BdheQ8XxCPs
SNARC Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Hoce li nesto lepo da se desi ovde..dugo nije. Pocivaj u miru, Balansero. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Matilda Ivancic Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Bas mi je zao. Vec dugo sam imao utisak da je on bio jako potcenjen glumac, uglavnom su ga ljudi voleli kao pojavu i facu (sto je svakako bio), a zaboravljali na glumu, a meni je on samo ulogom u Nacionalnoj klasi npr. pokazao da se radi i vise nego dobrom glumcu, u tom filmu je savrsen. Da ne govorim o Dzimuju Barki itsl. A i Prle u Otpisanima nije za zaborav u glumackom smislu. to je jedna te ista uloga, sarmantni dripcic, lelemud
Sludge Factory Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 to je jedna te ista uloga, sarmantni dripcic, lelemud Jbg, nasi glumci su generalno typecatovani uvek bili. Sta reci npr. za Boru Todorovica koji je celog zivota igrao prevaranta. To ne znaci da povremeno nisu mogli kvalitetno da iskoce iz svog kalupa, a cak i u okvirima tog kalupa mogli da daju dosta novih nijansi, bas kao Dragan Nikolic u Nacionalnoj.
Kampokei Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Dobro, u Bure baruta jeste dripac, ali pravi, nimalo sarmantan. Zao mi je, bio je veliki laf.
Аврам Гојић Posted March 11, 2016 Author Posted March 11, 2016 Jbg, nasi glumci su generalno typecatovani uvek bili. Sta reci npr. za Boru Todorovica koji je celog zivota igrao prevaranta. To ne znaci da povremeno nisu mogli kvalitetno da iskoce iz svog kalupa, a cak i u okvirima tog kalupa mogli da daju dosta novih nijansi, bas kao Dragan Nikolic u Nacionalnoj. Jedna od najpotresnijih uloga mu je izvan typecasta: "Idemo dalje".
Recommended Posts