Jump to content
IGNORED

R. I. P. Dragan Nikolić

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• garcia

3

• MocaVukotic

3

• Barti66

3

• notenoughreasonsforclaire

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

aaaaa braaaanaa,

kraj je neminovan, pretpostavljam da je bio kancer

Posted

zbogom prle

:cry:

Posted

Zbogom večni mladiću....

Odmori se...

Posted

Bas mi je zao.

Vec dugo sam imao utisak da je on bio jako potcenjen glumac, uglavnom su ga ljudi voleli kao pojavu i facu (sto je svakako bio), a zaboravljali na glumu, a meni je on samo ulogom u Nacionalnoj klasi npr. pokazao da se radi i vise nego dobrom glumcu, u tom filmu je savrsen. Da ne govorim o Dzimuju Barki itsl. A i Prle u Otpisanima nije za zaborav u glumackom smislu. 

http://youtu.be/BdheQ8XxCPs

Posted

Hoce li nesto lepo da se desi ovde..dugo nije.

Pocivaj u miru, Balansero.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk

Posted

kakav je to lik bio

neponovljiv

počivaj u miru 

Posted

Veliki  glumac i smeker, bas mi zao. 

Posted

Bas mi je zao.

Vec dugo sam imao utisak da je on bio jako potcenjen glumac, uglavnom su ga ljudi voleli kao pojavu i facu (sto je svakako bio), a zaboravljali na glumu, a meni je on samo ulogom u Nacionalnoj klasi npr. pokazao da se radi i vise nego dobrom glumcu, u tom filmu je savrsen. Da ne govorim o Dzimuju Barki itsl. A i Prle u Otpisanima nije za zaborav u glumackom smislu. 

to je jedna te ista uloga, sarmantni dripcic, lelemud

Posted

to je jedna te ista uloga, sarmantni dripcic, lelemud

Jbg, nasi glumci su generalno typecatovani uvek bili. Sta reci npr. za Boru Todorovica koji je celog zivota igrao prevaranta. To ne znaci da povremeno nisu mogli kvalitetno da iskoce iz svog kalupa, a cak i u okvirima tog kalupa mogli da daju dosta novih nijansi, bas kao Dragan Nikolic u Nacionalnoj. 

Posted

Dobro, u Bure baruta jeste dripac, ali pravi, nimalo sarmantan. Zao mi je, bio je veliki laf.

Posted

Jbg, nasi glumci su generalno typecatovani uvek bili. Sta reci npr. za Boru Todorovica koji je celog zivota igrao prevaranta. To ne znaci da povremeno nisu mogli kvalitetno da iskoce iz svog kalupa, a cak i u okvirima tog kalupa mogli da daju dosta novih nijansi, bas kao Dragan Nikolic u Nacionalnoj. 

Jedna od najpotresnijih uloga mu je izvan typecasta: "Idemo dalje".