Duci Simonovic Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Nekako mi najteze naci dobru komediju, bas su retkost., aj da pocnem od poslednjeg koji sam pogledao: A New Leaf 1971 http://www.imdb.com/title/tt0067482/?ref_=wl_li_tt
BOOGIEMAN Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Ako ti je svidja neki film, trazi slicne po ljudima koji su ucestvovali u njemu, evo recimo Volter Matau. Znaci odes na neki IMDb profil, pogledas Filmography i kliknes na Show By --> "Numbers of Ratings" (moze i po "ratings" ali ovo prvo je bolji pokazatelj popularnosti). Check-iras zanr (komedija), Feature Film (da bi eliminisao serije), odaberes Job type u zavisnosti da li pretrazujes po glumcu, reziseru, scenaristi, producentu ... valjda si primetio da neki ljudi sa foruma to odavno rade pa se posle prave pametni kako sve znaju. Za novije filmove evo jedne metacritic liste najbolje ocenjenih filmova raznih zanrova, pa potrazi komedije (ako verujes kriticarima). Mene je recimo inspirisala da pogledam ono sto vec nisam od Stiv Kugana, ali ide mucno, nije po mom ukusu ... mozda se prebacim na Volter Matau-a i Dzek Lemona, hvala za ideju :)
Ajant23 Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Super, sada ću da otvorim topic DRAMA, kada može ovo...
Sestre Bronte Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Meni se davnih dana svideo Harvey (1950).
kobni zelaya Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) Super, sada ću da otvorim topic DRAMA, kada može ovo... :) A ja ću "Drama u užem smislu". Kad je 'rs'o filmski pdf. Uskoro očekujem topike tipa "Dajte neki film, nešto kao Lord of the Rings ili Gladijator.... Edited February 29, 2016 by kobni zelaya
Duci Simonovic Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 Pa otvarajte šta čekate, dok se vi mislite on će krepati jadan
Tresko Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 :) A ja ću "Drama u užem smislu". Kad je 'rs'o filmski pdf. Uskoro očekujem topike tipa "Dajte neki film, nešto kao Lord of the Rings ili Gladijator.... Dajte neki film, nešto kao Drive, ili bilo šta od Refna.
Lancia Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 (edited) ja volim 3 muskarca bilo za ocekivati Edited March 1, 2016 by Majo
Duci Simonovic Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 ja volim 3 muskarca i noga A žandarme?
Duci Simonovic Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 Eh kad se setim kad su se jedno leto svaki dan vrteli na rtsu
namenski Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Ne znam za RTS, meni zao tih francuskih i italijanskih komedija iz 50-ih, 60--ih...
Recommended Posts