Ayatollah Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 23 hours ago, mraki said: Tu je isto nešto mutno oko prodaje bilo, ne sećam se više detalja... Ja sam i zbog te prodaje (između ostalog, to nije bio glavni razlog) dobio nogu iz moje bivše firme. Čuveni Project Mojito. Vezan sam NDA-jem, pa ne mogu da pričam detalje, a i da mogu ne bih pričao, jer bih mogao forumu samo da navučem bedu na vrat.
SNARC Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 1 hour ago, Ayatollah said: Ja sam i zbog te prodaje (između ostalog, to nije bio glavni razlog) dobio nogu iz moje bivše firme. Ako je istina ovo sto cujem poslednjih nedelja i meseci..to je jedna od boljih stvari koja ti se desila.
Lezilebovich Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Gledam "the Deloitte Technology Fast 50 Central Europe 2019" i nema ni jedne kompanije iz Srbije :(
Luther Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 "Banker": Jorgovanka Tabaković NAJBOLJI evropski i svetski guverner
Frank Pembleton Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 "Banker": Jorgovanka Tabaković NAJBOLJI evropski i svetski guvernerI ni reči koliko je pomogao Ministar Vujović... ... Shiit has hit the fan...
Luther Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 21 minutes ago, Frank Pembleton said: I ni reči koliko je pomogao Ministar Vujović... ... Shiit has hit the fan...
napadaj Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Koliko je to objektivno, tj. nezavisno? Da ne bude kao priznanja poput npr. IFLR 1000 za advokate, gde treba da platiš da bi te pominjali kao jako bitnog i stručnog.
Luther Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 2 hours ago, Luther said: Jedan od dva najuglednija svetska časopisa o bankarstvu i novcu. Izdaje Financial Times. Drugi je Euromoney. Ovo je otprilike Nobelova nagrada za bankarstvo.* *Ne kažem da se ona tu nešto razume ali priznanje je priznanje.
Lord Protector Posted January 3, 2020 Author Posted January 3, 2020 (edited) On 29.11.2019. at 10:43, Lezilebovich said: Gledam "the Deloitte Technology Fast 50 Central Europe 2019" i nema ni jedne kompanije iz Srbije :( naravno da nema kada su dve konstante srpskog high-tech-a: outsourcing i motanje kablova. Domaći research and technological development (RTD) nam je nikakav, i kad ga ima u službi je stranog kapitala Edited January 3, 2020 by slow
Sestre Bronte Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 znam iznutra neke firme sa spiska, ono je živi kurac ne kažem time da nisi u pravu za srmbiju
Miki_belavista Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Nema nasih zato sto su srpski start-upovi registrovani vani(USA,Ireland), Srbija je finansijski konc logor,zato niko nece ovde da registruje firmu. Inace Seven Bridges je primer super kompanije i research je kod nas sa nasom pamecu.
brusli Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 (edited) Ova lista je toliki shit da je to neverovatno, nemojte se lozite na sve sto nadjete na internetu. Ajde sto nema nas, ali nema ni Rumunije. http://centraleuropeanstartupawards.com/season-2019 U stvari najbitnije je ko placa istrazivanje Edited January 5, 2020 by brusli
Lord Protector Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 9 hours ago, brusli said: http://centraleuropeanstartupawards.com/season-2019 Meni se najviše sviđa ovaj startup Female Role Model of the Year Tanja Sternbauer Austria
Lord Protector Posted January 31, 2020 Author Posted January 31, 2020 https://www.danas.rs/ekonomija/zbog-uslova-rada-u-srbiji-radnici-iz-indije-se-vratili-kuci/
Luther Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 Cena života van EU – Hrvatskoj sedam, a Srbiji 0,26 milijardi evra E ali mi zato imamo "zamrznuti konflikt" koji oni nemaju a i nećemo da "prodajemo veru za večeru". I nećemo da primamo milostinju i pomoć nego ćemo hrabro da se zadužujemo po 3-4 puta većoj ceni.
Recommended Posts