katamaran Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Atmosfera je bas nebitan faktor u kosarci.
Mil@n Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Atmosfera je bas nebitan faktor u kosarci. Druže, nije da je nebitna, ali za ovakvu utamicu, a ne pamtim bukvalno kada sam goru gledao, tražiti opravdanje u navijačkom porazu je stvarno.... Da ne kažem šta jbg.
kud u maglu Simoviću Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 zvezda van ritma 38 minuta, što je za očekivati od ekipe koja juri 8 el. partizan sa ogromnom željom manifestovanom kroz ofanzivne skokove. i to je to.
MiddleClass Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 U pravu je katamaran. Amigosi su podbacili. Bradilko izdominirao! :D
keitel Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Džamar Vilson je bog. Povlačim sve što sam ikada loše rekao za tog lika. Džikić sa Koprivicom u rotaciji dva puta uzima mjeru najskupljem timu u zemlji ikada, pa ovo je kao kada je Vujošević dobio Pao sa Stevanom Miloševićem.
katamaran Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) Druže, nije da je nebitna, ali za ovakvu utamicu, a ne pamtim bukvalno kada sam goru gledao, tražiti opravdanje u navijačkom porazu je stvarno.... Da ne kažem šta jbg. Nikakvo pravdanje nego je odatle pocelo. Znas kad bi pojedinci igrali ovako u nekoj "normalnijoj" atmosferi a oni sve vreme ko drogirani. Pojedini vole da se prave da je kosarka sah al su navijaci uvek bili bitan faktor. Milion puta smo dobijali bolje od sebe na publiku pa smo sad tako i izgubili. Edited February 20, 2016 by katamaran
MocaVukotic Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 opet su se usrali kad je bitno, kompleks lives on. velika pobeda za partizan i džikića, iako jedina dvojica krštenih igrača na terenu igraju u zvezdi. više vredi jedan kršten trener.
Recommended Posts