Кристофер Лумумбо Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Odlicno se drzao kk radnicki basket, svaka im cast.
bradilko Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 uz uobicajeni lopovluk coki klana dobismo jednu od crvenih zvezdi
Timmi Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 (edited) kakva sprdnja od igraca, timova, sudjenja kosarke. prvo cvele u fazonu ja cu to sam promasi kos pola metra, onda fmp umjesto da igra agrsivni presing i pokusa da ukrade loptu, pa tek onda pravi faul, fino saceka 10 sekundi pa onda to uradi. za to vrijeme kod partizana vodi loptu lik koji sutira 3/6 slobodna bacanja. i na kraju vrhunac, lopta kod dva midjeta, umjesto kod dobrica koji ima odlicnu utakmicu i zapravo moze da odigra nesto 1 na 1 ili sutne preko ruke. joj, zaboravio sam ficovu odbranu . da nije njegova lopta isutirali bi ga iz dvorane. Edited February 18, 2016 by Timmi
Geo Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Manju slobodu ima Kobi na alll star mecu, nego Filip na takmicarskim utakmicama, ladno dvanaest puta pripalio za tri ... p.s. Zao mi jedino Amigosa, sigurno spremili full koreografiju ali jbg, jedan shut odlucio :(
pbg12345 Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 kakva sprdnja od igraca, timova, sudjenja kosarke. prvo cvele u fazonu ja cu to sam promasi kos pola metra, onda fmp umjesto da igra agrsivni presing i pokusa da ukrade loptu, pa tek onda pravi faul, fino saceka 10 sekundi pa onda to uradi. za to vrijeme kod partizana vodi loptu lik koji sutira 3/6 slobodna bacanja. i na kraju vrhunac, lopta kod dva midjeta, umjesto kod dobrica koji ima odlicnu utakmicu i zapravo moze da odigra nesto 1 na 1 ili sutne preko ruke. joj, zaboravio sam ficovu odbranu . da nije njegova lopta isutirali bi ga iz dvorane.
Kreator Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Podesavas ton sa j i k al onda hoce da baguje edit: pritiskas "k" dok ne namestis audio delay Pritiskas k dok se ne izjednace, ranije je bilo 5000 ms dileja, veceras bogami 6800. Inace rutinski smo ovo resili, dali smo i malo na znacaju na kraju, neku laznu nadu. koji ste vi hakeri :D
katamaran Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Veceras sam haklovo win password klincu iz komsiluka pa ti vidi Cudo nisi do sad ukacio ovo za podesavanje zvuka. Otprilike uz svaki prenos diskutujemo koliko treba da se podesi. Ranije je bilo oko 3 sekunde a otkad su ove vece cifre hoce zvuk skroz da nestane pa onda opet moras da pokrenes program i namestas delay.
John Coltrane Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Ali Cvetkoviceva erbol trojka pred sam kraj tekme
crtamOrasi Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Zna li neko ima li pojedinacnih karata u prodaji?
Geo Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Ali Cvetkoviceva erbol trojka pred sam kraj tekme Iskliznula mu lopta pri izbacaju, do tada sutirao 3/3, desava se ...
Кристофер Лумумбо Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 jel zna neko da li je simanic u nisu?
crtamOrasi Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Jeste, video moj drug danas Ra, Nesu, njega i jos jednog, po opisu bih rekao Tejica. Nego, jel ima karata ili cu dzaba da idem? Pomagajte.
Кристофер Лумумбо Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Do kurca, poceo je da igra za juniore, a sada igraju protiv zemuna pa sam mislio da gledam to. Jebi se, ra.
Psihodelija Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 mogu da se nadju i pojedinacne, ali cene ce verovatno biti nesto kreativnija (mada, ne mnogo verovatno).
Recommended Posts